For anden uge i træk var der paladsrevolution i OddsXpert på konkurrencens sidste dag: den førende blev overhalet og måtte vinke farvel til førstepræmien.

Før søndagens runde lå "humle" med 14,85 point - 2,6 foran nærmeste forfølger. Men på ugens sidste dag missede han sit tip (kryds i AaB-Horsens; kampen endte 2-3) og røg ned på 13,85.

Og så kunne "chiken" smutte forbi. Før søndagens runde havde han 11,97 point, men med odds 3,2 for krydset i Birmingham-Liverpool, kom han op på 14,17.

Dermed tog han sig af førstepræmien på 700 kr der indsættes på en Sportingbet-konto. Som et plaster på såret får "humle" 300 kr for andenpladsen. De øvrige 371 deltagere i uge 36 må prøve igen i denne uge.

Vinderne får en mail fra BetXpert.


Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.