Der var en snert af eventyr og panfløjte over OddsXpert-konkurrencen i den forgangne uge hvor trolde og elvere boltrede sig og snuppede præmierne for snuden af en stakkels hjort. 


Førstepladsen i uge 9 - og de 700 kr sponseret af Sportingbet - gik til "bassetrolden" der fik 7,3 point. I en uge præget af lave odds, ramte han det højeste, lørdagens odds 4,2 for Boltons udesejr over West Ham.

Andenpladsen og de medfølgende 300 kr tog "elvombor" sig af. Han ramte odds 3,2 søndag for krydset i Zaragoza-Atlético og kom dermed op på 6,6 point, 0,1 foran nr 3.

Nr 3 var "hjorte" der måtte traske tomklovet hjem, til tonerne af en George Zemfir-melodi...

Vinderne kontaktes direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto