It ain´t over till the fat lady sings - eller i hvert fald indtil søndagens runde er overstået. Det måtte den førende deltager sande i OddsXpert-konkurrencens uge 35.

"Biilsen" stod med 8,4 point efter lørdagens runde, 0,5 foran nr 2. Men søndag missede han sit tip på kryds i Hvidovre - FC Fyn (4-3) og røg dermed ned på 7,4 point. Og det betød at "Flasher" kunne overhale og snuppe førstepladsen med odds 2,88 for 2tallet i Quilmes-Huracan - det bragte ham fra 7,9 til 9,78 point.

Det blev altså "Flasher" der tog sig af førstepræmien på 700 kr der indsættes på en Sportingbet-konto.

"Biilsen" får 300 kr. De øvrige 378 deltagere i uge 35 må prøve igen i denne uge.

Vinderne får en mail fra BetXpert.


Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.