Uge 13 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Fadølskastende tyskere fik ikke afgørende indflydelse på ugens vinder....

 

Afbrydelsen af fredagens kamp mellem St. Pauli og Schalke 04 førte til annullering af alle spil på kampen i BetXperts OddsXpert-konkurrence - den fik dog ikke afgørende indflydelse på toppen af leaderboardet for uge 13.

Kampen blev afbrudt få minutter før tid ved stillingen 0-2, da en linjedommer blev ramt af et fadølsglas. "danceb0y" havde spillet på 2-tallet i kampen - et spil, som altså blot var en lille håndfuld minutter fra at gå hjem - men måtte nøjes med odds 1,00 grundet afbrydelsen. I ugens øvrige dage havde han dog samlet point nok sammen til at tage sig af ugesejren med 10,30 points. Dette belønnes med 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

"Overbandit" formåede ikke at stjæle førstepladsen fra den danseglade vinder, men kan dog glæde sig over andenpladsen, som belønnes med 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto. Med sine 9,90 points tog han sig af andenpladsen med en margin på 0,30 til "filihankatten" på den ærgerlige tredjeplads.

Præmievindere, uge 13

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): danceb0y - 10,30 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Overbandit - 9,90 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Vi er endnu på det tidlige stadie i april måned, så det er ikke for sent at være med i kampen om månedspræmierne!

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.