Uge 44 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Vi skulle frem til sidste dag i konkurrencen før afgørelsen faldt.

 

Denne uges OddsXpert-vinder kunne strække armene i vejret da OB-Brøndby kampen blevet fløjtet af. Brugeren hvl007 havde selv satset på Silkeborg i det jyske opgør med FC Midtjylland - som silkeborgenserne tog sig af - og da den nærmeste forfølger, BlomDK, havde satset på fynsk sejr mod Brøndby betød det, at hvl007 med 9,40 points blev denne uges vinder af konkurrencen og de 700 kr.

BlomDK hentede 7,50 points og belønnes med 300 kr. Ved hjælp af tre velbetalte X'er havde BlomDK skaffet sig et forspring stort nok til ikke at kunne indhentes af blitzie - der ellers ramte krydset på Fyn.

Præmievindere, uge 44

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): hvl007 - 9,40 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): BlomDK - 7,50 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.