Første gang var flot, anden gang imponerende - tredje gang er det decideret skræmmende! Jantelov & Sandsynlighed er gået i flyverskjul, og "Jakobb" har IGEN-IGEN vundet ugekonkurrencen i OddsXpert...

3 førstepladser i løbet af de 14 uger, OddsXpert har kørt, er meget godt klaret i konkurrence med 600-700 andre oddsere. Jakobb var og er den første af OddsXperts mange deltagere, der har vundet konkurrencen 2 gange. Og det gælder naturligvis også 3 gange... I uge 5 tog han førstepladsen med 10,85 point, mens han i uge 10 fik 10,5.

Begge gange skete det via en slutspurt søndag, hvor han kom bagfra og overhalede de førende. Men denne gang valgte han en anden taktik. Efter 5 rigtige tip i træk lå Jakobb nemlig allerede på førstepladsen efter lørdagens runde - med så komfortabelt et forspring, at han kunne tillade sig at kikse sit søndags-tip (han satsede på Barcelona-sejr i Madrid). Dermed landede han på 9,78 point - 0,58 foran nr. 2.

Som OddsXpert i uge 14 får Jakobb 500 kroner indsat på sin konto hos Sportingbet. BetXpert ønsker tillykke igen-igen.

Ugens OddsXpert kåres hver søndag, og når måneden er omme uddeles desuden præmier til de 3 bedste sammenlagt - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

I månedskonkurrencen er Jakobb også med i dansen om guldkalven - han ligger på andenpladsen med 10,93 point. I spidsen ligger "Stjernegaard" med 13,03.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Månedskonkurrencen for april er i fuld gang, men intet er afgjort, og i dag starter vi på en frisk med endnu en ugekonkurrence.

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...