Uge 38 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): No soup for you!...

Har man set den amerikanske komedieserie Seinfeld er suppenazisten formentlig en velkendt personlighed. Ugens vinder af OddsXpert-konkurrencen har formentlig set "soupnazi" i aktion - og har taget navnet til sig som sit alias her på BetXpert. Suppe kan vi ikke byde på, men en førstepræmie på 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto er klar til at ryge i "soupnazi"s retning efter han med luring af Novara-sejr over Inter (odds 5,5) i tirsdags og siden fire pletskud på ugens sidste fire dage strøg til tops med et overskud på 9,90 enheder.

Det var 0,55 points foran nummer to, en af vores eksperter, Alonso, der ramte dagens højeste odds søndag med FCM-sejren over OB, men altså stadig måtte se sig henvist til andenpladsen, der sikrede ham 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto


Præmievindere, uge 38

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): soupnazi - 9,90 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Alonso - 9,35 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.