Gårsdagens guldkamp i Parken markerede både ugens og månedens sidste kamp i OddsXpert. Det store brag i Parken mellem FC København og Brøndby blev dog lidt af en fuser, men det var der flere der havde luret på månedens sidste dag.

Ugekonkurrencen
Med 10,62 point napper "wadders" titlen som ugevinder, foran "michaelweis" med 10,10 point. Begge havde udset sig det uafgjorte resultat mellem FCK og Brøndby, og da Tottenhams sejr over Bolton ikke gav den store gevinst og ingen havde troet på AaB-sejr i Horsens, "wadders" sejr aldrig helt i fare på sidstedagen.

For sejren får "wadders" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - deltagelse er gratis - og simpel. Det svære er at ramme de rigtige tegn.

Månedskonkurrencen
Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Som nævnt markerede søndagen også månedens sidste dag, hvor april-konkurrencen blev afgjort. Også her fik guldfuseren i Parken en afgørende betydning. Vinderen af april blev "Pommer", som grundlage månedssejren med førstepladsen i uge 16 og samlet 23 point. Men kapløbet i toppen var tæt, og vindermargin blot på 2,01 point over 30 dage. "hoej" på andenpladsen havde tippet FCK, og han måtte med stor ærgrelse se Peter Ijeh brænde kampens største chance, og dermed gled muligheden for sejr af hænde. På trediepladsen med 19,92 point sniger "Petter" sig på podiet.

Mandag skydes nye konkurrencer igang, hvor der både tages hul på en ny uge og en ny måned. Det er med at være med fra starten af, for konkurrencen er hård og man skal holde sig til hvis man vil bejle til en titel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.