Uge 26 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Tre missede tips til at starte ugen slog ikke ugens vinder ud, mens 6/6 kun gav andenplads...

 

Mange OddsXperter har vel efterhånden prøvet det: At misse de tre første tips i en uge. Men er det så tid til at give op og vente til næste uge med at forsøge at vinde?

Ikke nødvendigvis. Denne uges vinder af konkurrencen, "Juventus7" missede nemlig sine tre første afgivne tips, men holdt stædigt ved og satsede succesfuldt på en overraskelse til odds 5,50 i det finske. Det blev fulgt op med gevinster til odds 3,75, 2,05 og 2,55 og sikrede et samlet overskud for ugen på 6,85 enheder, hvilket rakte til førstepladsen.

Det var dog tæt i toppen og "Juventus7" tog blot den samlede ugesejr med et forspring på 0,17 points til "Overbandit", som afgav seks succesfulde tips i løbet af ugen, men kun fik hentet et samlet overskud på 6,68 enheder efter at være blevet overhalet af ugevinderen på konkurrencens sidste dag (hvor "Overbandit" ramte odds 1,75).

Præmievindere, uge 26

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Juventus7 - 6,85 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Overbandit - 6,68 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.