Uge 34 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Syv rigtige skulle der til at at sikre sejren...

 

Med syv pletskud på syv tips sikrede "ibrahimovic1" sig sejren i OddsXpert-konkurrencen i sidste uge - sejren blev sikret med Arsenals historiske 2-8-nederlag på Old Trafford (i en kamp hvor syv pletskud altså ikke havde været nok til at vinde...), som betød at "ibrahimovic1" sluttede ugen på toppen med 8,56 points.

Andenpladsen tog "Betbrother" sig af efter at have ramt 6 af 7 tips rigtigt i den forgangne uge. Søndag lurede han korrekt at et andet Manchester-hold - Man City - ville vinde da de besøgte Tottenham i London, hvilket blev belønnet med søndagens højeste odds - 2,45 - og betød at han kravlede op på andenpladsen på bekostning af "jwbomber", der havde satset på uafgjort i kampen mellem Man Utd og Arsenal.

 

Præmievindere, uge 34

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): ibrahimovic1 - 8,56 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Betbrother - 7,05 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.