At ramme alt hvad man spiller på i en hel uge er en bemærkelsesværdig præstation i sig selv, men ikke desto mindre lykkedes det for én af deltagerne i den forgangne uges OddsXpert konkurrence, hvor brugeren "chr0401" ramte alle de 7 tips han satte til konkurrencen.

Desværre var en hitrate på 100% ikke nok til at chr0401 kunne stikke af med ugens førstepræmie, ligesom det heller ikke engang var nok til at placere sig på den ligeledes præmiegivende 2. plads. Brugeren chr0401 måtte i sidste ende tage til takke med en tomhændet 3. plads, da to andre brugere var heldigere/dygtigere til at ramme højere odds, til trods for et par forbiere undervejs for begges vedkommende.

Vinderen af ugens konkurrence blev i stedet brugeren "Kimpaj", der med 5 fuldtræffere på den gode side af odds 3,00 sagtens kunne leve med 2 missere undervejs. Med samlet 9,35 points, placerede Kimpaj sig snært foran brugeren "Homilius", der også kunne fremvise 5 af 7 tip i det gode hus, dog en smule lavere end dem Kimpaj ramte.

Kimpaj belønnes for sin uge-sejr med 700 kr. indsat på hans Sportingbet-konto, mens Homilius modtager 300 kr., ligeledes på en konto hos vores konkurrence-sponsor, Sportingbet.

Vinderne får direkte besked om udbetaling fra BetXpert.


Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.