En ny måned betyder, at vi har opgjort vinderne i vores OddsXpert-konkurrence. Denne gang var det brugeren frits, der stak af med de 1.200 kroner...

Der var ikke den vilde spænding om årets sidste OddsXpert-konkurrence. Brugeren frits, der undervejs havde ramt hele tre odds over odds 4,00 behøvede sågar blot at sætte ét spil de sidste fire dage.

Hele 5,58 enheder adskilte ham og andenpladsen, der gik til Mexxem. Her var det dog kun én unit, der skildte ham og nummer fem. Dermed hiver han 800 kroner hjem.

De øvrige præmiegivende placeringer kan ses her:

Præmievindere i december

1. frits 17,13
2. Mexxem 12,45
3. MrSand 11,58
4. CDbjerg 11,55
5. mrvegas 11,45

Alle vindere har modtaget en mail fra BetXpert.

Deltag selv i den gratis kamp om 7.000 kr. - hver måned!

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Bwin*. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den aktuelle uge- og måneds-konkurrence på OddsXpert-siden.

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Bwin*. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.


Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Bwin*. Ud fra kampene skal du vurdere, hvad du vil spille på, og går det hjem, får du point til din balance. Misser du derimod, får du ét minuspoint.