Uge 31 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Fem pletskud til odds 3+ overtrumfede syv rigtige...

 

I Lotto er man garanteret førstepræmien hvis man rammer alle syv rigtige – sådan er det ikke i OddsXpert. ”bjerrum” formåede at ramme rigtigt i alle ugens syv dage og fik et fint overskud ud af det, men hans 10,60 points var alligevel kun nok til en andenplads, og endda kun med en margin på 0,05 til tredjepladsen. ”VIBORGFF” missede ganske vist to tips, men ramte til gengæld sine øvrige fem tips, som alle gav mindst odds 3, og det sikrede ham førstepræmien på 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

Præmievindere, uge 31

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): VIBORGFF - 11,30 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): bjerrum - 10,60 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.