Vinderen af OddsXpert-konkurrencen i uge 13 blev "jimbo79" - som får 500 kroner indsat på sin konto hos Sportingbet. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med detaljerne.

For at nå frem til præmien måtte jimbo79 først ud på lidt af en rutchetur. Han lå pænt placeret efter de første 4 dage, hvor han tippede 3 gange og ramte hver gang. Fredag kiksede det med en fransk andendivisionskamp, og han faldt tilbage, men lørdag ramte han FCMs sejr i Brøndby til odds 6,8 og sprang helt op som nr 1. Forfølgerne var dog så tæt på, at jimbo79 langt fra var sikker. Søndag valgte han at satse på hjemmesejr til Genk over Anderlecht, men det gik galt - og så var der blot tilbage at vente og se, hvad de andre havde tippet. Selv havnede han på 10,45 point, hvilket vil sige, at han havde 11,45 før sidste runde.

Heldigvis for jimbo79 formåede ingen forfølger at score tilstrækkeligt på søndagens runde. Lige bag ham lå "Krudtuglen" med 10,45. Han gik efter 2-tallet i Marseille-PSG, hvilket ville have indbragt ham førstepladsen, men det blev 1-1 (ironisk nok ville krydset til 3,1 også have været nok). Krudtuglen landede dermed på 9,45. På tredjepladsen før søndagens runde lå "Kostas" med 9,45. Også han kunne have overhalet Jimbo79, fx med et fransk kryds, men Kostas spillede på ettallet i Atlético Madrid-Mallorca og scorede en beskeden nettogevinst på 0,5 point. Samlet fik han dermed 9,95 point - altså under ingen omstændigheder nok til at nå førstepladsen i uge 13.

Noget tyder på, at Kostas havde en anden og mere langsigtet plan...

Ugens OddsXpert kåres hver søndag, men når måneden er omme uddeles desuden præmier til de 3 bedste sammenlagt - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

Og hvem fører månedskonkurrencen for april? Rigtigt gættet: Kostas - med 9,45 point. Der er dog lang vej hjem...

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Månedskonkurrencen for april er kun lige gået i gang, og alt kan ske. I dag starter vi desuden på en frisk med endnu en ugekonkurrence.

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...