Selvom man bestemt høster anerkendelse for en sejr i OddsXpert-konkurrencen, må den forgangne uges vinder "Mr.Bears" (på forunderlig vis) stå i skyggen for brugeren på andenpladsen, "L_Bolbroe". Dette fordi, det er tredie gang siden OddsXpert fik ny præmiestruktur (November 2008), at "L_Bolbroe" vinder en ugepræmie. De to første gange tog han førstepladsen, mens han altså denne gang må nøjes med en andenplads i fuldendelsen af sit OddsXpert-hattrick.

Begge startede de ugen med et fejlet tip, men satte så ellers turboen til og ramte seks rigtige i træk. "Mr.Bears" leverede bl.a. fuldtræffere på uafgjorte resultater i FC Køln-Bielefeld (odds 3,10), Dortmund-Hoffenheim (odds 3,15) og Inter-Manchester United (odds 3,00), samt sejr til AaB ude mod AC Horsens i SAS Liga forårspremieren.

For sin bedrift belønnes "Mr.Bears" med 700 kr. indsat på en Sportingbet konto, mens "L_Bolbroe" må lade sig nøje med 300 kr...men for det ikke skal være løgn, har "L_Bolbroe" sat en tyk streg under sine evner som tipper med resultatet i månedskonkurrencen.

Måneds-konkurrencen afgjort
Med to ugepræmier i februar måned vil man naturligvis være en oplagt kandidat til en topplacering i månedskonkurrencen. Dette er dog ikke ensbetydende med at en præmie er en sikkerhed, for det kræfter kløgt, snilde og en smule held at køre en samlet sejr i hus.
Som det kan ses på den samlede topstilling i februar var elementerne med "L_Bolbroe" som kroner sin indsats med en samlet månedssejr:
1 - 1.500 kr: L_Bolbroe, 23,11 point
2 - 1.000 kr: Kakalarsovic 17,74 point
3 - 600 kr: lato45 15,95 point
4 - 400 kr: Nicolai Kristensen 15,21 point
5 - 300 kr: halvorsen 14,46 point
6 - 200 kr: VIBORGFF 12,90 point
På de følgende pladser findes flere imponerende indsatser. Heriblandt kan det nævnes at "Kakalarsovic" satte hele 21 korrekte tip ind af 28 mulige. På fjerdepladsen finder vi BetXperts helt egen vintersports-ekspert Nicolai Kristensen, som beviser at han ikke kun kan lege med i sneen.

Alle vindere bliver kontaktet direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så let deltager du
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge det tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.