For første gang i OddsXpert-konkurrencens historie måtte der lodtrækning til for at skille to fuldstændig lige deltagere på placeringerne som nr. 1 og 2.

Før søndagens kampe lå "sryflush" alene i spidsen med 11,40 point og afstod for første gang i ugen fra at afgive tip til søndagens kampe. Forfølgerfeltet lod ikke chancen for at indhente "sryflush" passere, og deltageren "theice" manglede lige præcis odds 2,50 for at komme på omgangshøjde med "sryflush" - præcis det odds der var at hente på Dallas Cowboys-sejr i NFL-opgøret mod Philadelphia Eagles.

Skæbnen ville at Dallas vandt og bragte "theice" op på samme saldo som "sryflush", og da ingen af de øvrige deltagere nåede højere op, måtte der lodtrækning til for at kåre ugens vinder. Desværre for ihærdigt kæmpende "theice", blev det "sryflush" der trak det længste strå, og løb med ugesejren og præmien på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto.

BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - i dag er en ny uge og dermed en ny chance for at vinde endnu 500 DKK skudt i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i oktober

Godt 1/3 inde i oktober måned, præger "sryflush" og "theice" også toppen af den aktuelle månedsstilling, hvor "sryflush" er et mulehår foran "theice". Intet er dog afgjort endnu og med 20 dage tilbage inden månedens vindere og dermed modtagerne af 1500, 1000 og 500 DKK skal kåres, har alle en chance endnu.

Husk, at OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...