Afslutningen på den forgangne uges OddsXpert konkurrence viste at det nogle gange godt kan betale sig at holde pengene i lommen og lade tip være tip.

Forud for uge-konkurrencens sidstedag, førte brugeren "Angst" med pæne 8,18 points, med nærmeste forfølger, "Myth" liggende på 7,23 point. Herfra var der pænt hul på 1,50 point ned til fronten af forfølger-feltet.

Om det var velkalkuleret eller ej skal være usagt, men tilsyneladende frygtede "Angst" ingen af modstanderne, eftersom han helt undlod at afgive tip til søndagens kampe. En enkelt fuldtræffer omkring odds 2,00 til "Myth", eller et lucky punch til lidt højere odds fra en af de andre deltagere ville have været nok til at vælte den tip-løse "Angst" af tronen, men "Myth" missede sit tip og ingen af de andre ramte odds der var højt nok. Dermed var 1. pladsen og 700 DKK indsat på en Sportingbet konto hjemme for "Angst".

Trods forbieren fastholdt "Myth" sin 2. plads, og vinder dermed 300 DKK hos vores konkurrence-sponsor, Sportingbet.

Vi ønsker tillykke til begge ugens vindere, som bliver kontaktet direkte af BetXpert mht. præmiens udbetaling. For de 367 øvrige deltagere der tomhændet måtte forlade uge-konkurrencen for uge 33, er en ny chance for at få del i præmierne allerede klar i form af en ny uge-konkurrence for uge 34. Deltag gratis på http://www.betxpert.com/oddsxpert 

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.