Af og til kan det gå hurtigt i fodbold, og fra tid til anden afspejler resultaterne ikke kampen. I Århus smiler man formentligt stadig, efter en uge hvor man måtte dykke langt ned i truppen for at hive en angriber frem. Med samtlige angribere skadet, måtte Ole Budtz træde frem fra bageste række og overtage rollen som spydspids i 90 minutter. Dette gjorde han til topkarakter, med sit sene mål til 1-0 blev han afgørende, og gav AGF en noget overraskende sejr over mesterskabs-favoritterne fra FCK.

Hos Sportingbet gav AGF hele 7,50 gange pengene igen, og det var der flere deltagere i OddsXpert-konkurrencen der udnyttede. Som en regulær "hail Mary" forsøgte en del sig med et tip på AGF i håb om en overraskelse og en chance for en præmiegivende placering. For "højgård" kan dette virke lettere frustrerende, da han med seks af seks rigtige og hele 10,45 point var den bedst placerede deltager, der IKKE havde tippet AGF. Desværre for ham, havde både "ElGuapo" og "mariusholm" taget chancen, og samlede hhv. 11,00 og 10,60 point for ugen. Havde Budtz ikke scoret til 1-0, havde høsten blot været 3,50 og 3,10 point.

For sejren belønnes "ElGuapo" med 700 kr. indsat på en konto hos konkurrence-sponsoren Sportingbet. "mariusholm" modtager 300 kr. for sin andenplads.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så let deltager du
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge det tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.