Vi kårer de dygtige vindere af maj-måneds OddsXpert og uddeler 7.000 kr. i samarbejde med Scandic. Denne gang gik sejren til volvoen, der med en solid margin vandt månedskonkurrencen...

Volvoen drønede derudaf uden nogen dikkedarer i denne måneds OddsXpert-konkurrence. Med en balance på 22,70 var han en ganske komfortabel vinder. Til at nå denne balance ramte han blandt andet odds 4 på et X mellem Tyskland og Polen.

På andenpladsen fandt man cafu, der snævert havde luret sig ind foran Kurt F. Gakman og wadders tog sig af de sidste to præmiegivende placeringer. 

Præmievindere i juni

1. volvoen - 22,70
2. cafu - 17,45
3. Kurt F. - 17,03
4. Gakman - 16,30
5. wadders - 16,00

Vinderne er blevet kontaktet af BetXpert - tjek jeres mail. 

Deltag selv i den gratis kamp om 7.000 kr. - hver måned!

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Scandic. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den aktuelle uge- og måneds-konkurrence på OddsXpert-siden.

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Scandic. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.


Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Scandic. Ud fra kampene skal du vurdere, hvad du vil spille på, og går det hjem, får du point til din balance. Misser du derimod, får du ét minuspoint.