Det ligner et tæt parløb mellem Mourinho´s Chelsea og de forsvarende mestre fra Manchester City. Vi har set på vinder-odds for Premier League.

Tilbage i november lignede Chelsea et sikkert bud på et kommende mesterhold, og den irske bookmaker Paddy Power valgte, at udbetale gevinster til de spillere, der har spillet på Chelsea som vinder af Premier League. 

Men efter 20 spillerunder viser Premier League-tabellen nu, at Chelsea og Manchester City står side om side; begge med 44 point efter at have vundet 14 kampe, spillet 4 uafgjort og tabt 2 gange; og begge mandskaber har også nøjagtig den samme målscore (44:19).

Chelsea opbyggede ellers et solidt forspring, da de gennemførte de første 14 spillerunder uden nederlag, men det uafgjorte resultat mod Southampton og 5-3 nederlaget på White Hart Lane til Tottenham betød, at Manchester City kunne indhente London-klubben i det tætte juleprogram.

Men det er dog stadig Chelsea, der tager favoriværdigheden hos bookmakerne. Der er mest tiltro til, at José Mourinho har det bedste spillermateriale til at gå hele vejen og bringe Premier League-trofæet tilbage til London-klubben.

Der er hele 9 point ned til Manchester United på 3. pladsen, så umiddelbart er mesterskabskampen et kapløb udelukkende mellem Chelsea og City.

Det er værd at bemærke, at Chelsea har hjemmebanefordelen i det direkte opgør, når Manchester City den 31. januar besøger Stamford Bridge.

Udvalgte Premier League 2014/15 Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Chelsea 1,65
Betsafe
Manchester City 2,65
Unibet
Manchester United 23,00
Sportingbet

Målkongen af Premier League: Agüero, Costa... eller Austin?

Med yderligere to scoringer i julekampene fra Chelsea-bomberen Diego Costa er der nu også dødt løb på topscorerlisten, hvor Sergio Agüero og Diego Costa begge har nettet 14 gange.

QPR-angriberen Charlie Austin med 12 fuldtræffere kan måske vise sig at være en farlig outsider til at løbe med topscorer-titlen, mens Arsenals Alexis Sánchez med 10 Premier League-scoringer skal have gang i netmaskerne for at kunne blande sig i topscorerstriden.

Sergio Agüero har igen måtte skrive sig på skadeslisten og meldingerne går på, at han sidder ude et par uger endnu. Den lille argentiner har spillet 15 PL-kampe for Manchester City i denne sæson, og deres mesterskabschancer afhænger meget af, om Agüero kan ramme samme scoringssnit efter skadespausen.

Udvalgte Premier League 2014/15 Topscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Diego Costa (14 mål) 1,75
Betsafe
Sergio Agüero (14 mål) 3,00
Danske Spil
Alexis Sánchez (10 mål) 15,00
Bet365
Charlie Austin (12 mål) 18,00
Betsafe

Næste PL-runde sparkes igang på lørdag den 10.januar, hvor Chelsea tager imod Newcastle (se MatchCenter) og Manchester City skal møde Everton på Goodison Park (se MatchCenter).