Weekendens topbrag finder vi i Manchester, hvor City tager imod United. I Bundesligaen skal Dortmund på en svær opgave på Allianz-Arena. Vi har set nærmere på oddsene.

Louis van Gaal får virkelig testet tropperne; først mod Mourinho´s Chelsea og nu går turen så til Etihad Stadium til lokalbraget mod mesterholdet Manchester City.

Og van Gaal og Manchester United har langt fra fået den sæsonstart, som de mange fans havde håbet på. Det er blot blevet til 3 sejre og en noget skuffende placering på 8. pladsen efter svingende præstationer i de første 9 spillerunder i Premier League.

Søndag 2. november, kl. 14:30 (Match Center)

Manchester City Uafgjort Manchester United
1,85 3,90 4,50
Betsafe
Unibet
Bet365

Det kan dog vise sig at være afgørende for moralen i truppen, at det lykkedes Robin van Persie at udligne til 1-1 i overtiden mod Chelsea. Der er desuden chance for at anfører Wayne Rooney når at blive klar til at udfordre Joe Hart i City-målet.

Der virker dog forsat til at være rigtig meget at arbejde med for den hollandske manager. Specielt defensiven har været i skudlinjen, da der forsat mangler en forsvarsgeneral til at binde hele defensiven sammen efter tabet af Vidic og Ferdinand.

Over 2,5 Scoringer 1,65
Tipico
Under 2,5 Scoringer 2,34 Betsafe

Imens har City sat sig solidt på tronen i Manchester, og de har vundet de seneste 3 indbyrdes opgør. Vi skal faktisk tilbage til Rooneys mirakuløse saksesparksscoring tilbage i december 2012 for at finde seneste United-triumf mod City. Dengang hed manageren Alex Ferguson.

Men Pellegrini har nu også grund til at være bekymret. De tabte med 2-1 til West Ham i weekendens Premier League-runde og rendte ind i et 0-2 nederlag i midtugekampen mod Newcastle i ligacuppen. Derudover er Manchester City også (igen) havnet i problemer i Champions League-gruppespillet, hvor der venter besøg af CSKA Moskva i næste uge.

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Sergio Agüero (City) 1,90 Unibet
Edin Dzeko (City) 2,28 Unibet
Robin van Persie (United) 2,95 Unibet
Radamel Falcao (United) 3,05 Unibet
Yaya Toure (City) 3,35 Unibet
Wayne Rooney (United) 3,35 Unibet

Får Dortmund vendt krisen?

Det kører ikke rigtig for Jürgen Klopp, der trods profiler som Hummels, Reus, Immobile, Mkhitaryan og Ramos blot har skrabet 7 point sammen efter de første 9 spillerunder i Bundesliga-sæsonen.

Specielt offensivt har Dortmund haft det vanskeligt, og kun 10 gange har det ellers så sejrsvante Dortmund-mandskab ramt netmaskerne.

Lørdag 1. november, kl. 18:30 (Match Center)

Bayern München Uafgjort Dortmund
1,50 4,70 7,35
Tipico Tipico Unibet

I modsatte ende af tabellen har Bayern München holdt stabil vinder-kurs. Defensiven kører videre i overlegen stil mens Neuer er sikker sidste skanse hos Guardiolas mesterhold. Og så har det bestemt ikke svækket holdets chancer for endnu en mesterskabspokal, at den tidligere Dortmund-bomber Robert Lewandowski nu render rundt i Bayern-trøjen.

Bayern München er forsat ubesejrede i Bundesligaen og har scoret 21 mål i deres 9 kampe i denne sæson. Det er da også værterne, der tager favoritværdigheden på Allianz-Arena, men vi har nu fået nogle tætte kampe mellem disse rivaler i de seneste sæsoner.

Vi husker vel alle den spændende Champions League-finale på Wembley sidste år, hvor Bayern München først i slutminutterne fik hevet sejren i land på scoringen fra Arjen Robben.

Det danske stortalent Pierre Emil Højbjerg fik en time på grønsværen i Super Cup-kampen mod Dortmund tilbage i august, men han kunne ikke forhindre, at Jürgen Klopp kunne fejre en 2-0 triumf efter Mkhitaryan og Aubameyang kom på måltavlen.

Over 2,5 Scoringer 1,50
Ladbrokes
Under 2,5 Scoringer 2,70 Betsafe