Vores skarpe brugertipper Oddsogtips gik på jagt på de store oddsmarkeder og fældede et fantastisk flot odds 41 på et fransk målscorer-pletskud.

Man skal ikke altid være så forsigtig i jagten på valuebets, og falder man så over et godt højodds, så skal man ikke være bange for at trykke af. Også selvom det godt nok er noget af et langskud :-). (Det kan dog anbefales at man tager Money Management i ed - dvs sørger for ikke at satse for meget i forhold til sin samlede rulle).

Lorient-forsvarer François Bellugou er en meget sjældent gæst på måltavlen, og det lå heller ikke lige i kortene, at han skulle bringe Lorient i front i Ligue 1-opgøret mod Bastia.

Faktisk havde Bellugou endnu første mål til gode i Lorient-trøjen, og bookmakeren Bet365* tilbød da også odds 41 for, at første målscorer i lørdagskampen ville blive François Bellugou.

"BUUUUUUT DE BELLUGOU POUR LORIENT!!"

Jo, mon ikke der blev jublet lidt ekstra over Bellugou´s scoring; specielt hos brugertipperen Oddsogtips, der tog chancen og anbefalede dette odds 41 fra Bet365*:

Se brugertippet her.

For blot et kvarter inde i kampen kvitterede Bellugou for tiltroen med at bringe Lorient foran med 1-0 på et fornemt hovedstød efter et hjørnespark.

Det er vanvittigt flot set af Oddsogtips, der netop forudså, at den høje midterforsvarer ville kunne true Bastia-defensiven, når han bevægede sig med frem ved hjørnespark.

Se iøvrigt målet her. Lorient endte med at vinde kampen med 2-0.

Mange tak til Oddsogtips for denne målscorer-fidus. Hold øje med kommende brugertip fra Oddsogtips.