Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Den britiske folkeafstemning om fortsat EU-samarbejde faldt ud til ’Nej’-sidens fordel, hvilket skæppede godt i Oddset-spillernes lommer.

Fredag morgen vågnede Storbritannien op til en ny politisk virkelighed, da de britiske vælgere samlet set valgte at vende EU-samarbejdet ryggen.

Resultatet er godt nyt for de danske Oddset-spillere, der i vid udstrækning havde forudset udfaldet og spillet på, at Storbritannien ville sige ’Nej’ til EU. Oddset-spillerne tjener samlet set over en halv million kroner på ’Brexit’, idet 60 % af omsætningen på det politiske spørgsmål kom på et ’Nej’ til EU, mens 40 % havde spillet på ’Ja’.

Storbritanniens ’Ja’ til at blive i EU så ellers mere og mere sandsynligt ud i løbet af valgdagen torsdag d. 23. juni. Odds på ’Ja’ faldt fra 1,30 til 1,10, i løbet af dagen, svarende til en sandsynlighed på 85%, da valgstederne lukkede torsdag aften.

Men Oddset-spillerne havde altså luret overraskelsen.

- Vi må konstatere, at hovedparten af vores spillere fik ret i det britiske ’Nej’ til EU, og dermed bliver belønnet med et samlet overskud på den gode side af en halv million kroner, siger Niels Folmann, direktør for Danske Licens Spil.

- Oddset-spillerne har vist stor interesse for det britiske valg om fortsat EU-tilknytning igennem en lang periode. Det bekræfter, at vores kunder er glade for spil på politiske begivenheder, hvilket vi også så for ét år siden under det danske folketingsvalg, fortæller han og fortsætter:

- Det britiske EU-valg har fyldt en stor del af det politiske danske mediebillede på det seneste. Derfor er det glædeligt, at Oddset-spillerne har været yderst interesserede i at spille på begivenheden, specielt i denne EM-tid, hvor fodbold fylder meget i spillernes bevidsthed.


Spil på Oddset!