Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Onsdag spiller Danmark og Tjekkiets unge landshold åbningskampen ved U21 EM-slutrunden.

Tjekkiet har hjemmebanefordel af at spille i Prag, men Danmarks U21-drenge er ikke desto mindre gjort til favoritter af Danske Spils oddssættere. Og Oddset-spillerne er i høj grad enig i den betragtning.

- Oddset-spillerne tror Danmarks unge landshold går hele vejen til EM, fortæller Hans-Henrik Busk Stie, Content Manager på Oddset.

- Mere end to-tredjedele af omsætningen kommer på dansk guld ved EM, mens Tyskland står for den resterende tredjedel. Vinder U21-landsholdet EM, vil det give Oddset-spillerne en udbetaling i intet mindre end millionstørrelsen. Også specifikke væddemål på, at Danmark kommer i semifinalen og finalen, er de danske gamblere vilde med, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Gør det unge danske landshold EM-heltene fra 1992 kunststykket efter er der odds 10.00 at hente, mens henholdsvis en semifinale- og finaleplads er odds 2.15 og odds 5.00 værd.

Succes ved U21-EM er i høj grad afhængig af, at de danske angribere sparker bolden i kassen. Hvem der bliver dansk EM-topscorer er Oddset-spillerne dog mere i tvivl om.

- Oddset-spillerne spår, at enten Yussuf Yurary Poulsen eller Nicolai Brock-Madsen bliver topscorer til EM. Yussuf Poulsen scorede imod Serbien i A-landsholdskampen og Brock-Madsen to mål i sidste U21-træningskamp imod Sverige, så det er to spillere, der har fundet målformen på rette tid og fået opbakning fra gamblerne, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Favorit til dansk EM-topscorer er Viktor Fischer i odds 4.00, mens Yussuf Poulsen er næstfavorit og giver odds 4.50.

Hvordan tror du det går Danmarks U21-landshold i Tjekkiet? Spil med her på de mange væddemål fra Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international-ungdom/em-u21

EM U21 Vinder 2015:

Tyskland                              odds 2.50

England                               odds 6.00

Portugal                               odds 6.00

Italien                                  odds 9.00

Danmark                              odds 10.00

Serbien                                odds 10.00

Tjekkiet                               odds 12.00

Sverige                                odds 15.00