Sponsoreret indhold fra Danske Spil

90 procent af indskuddene er sat på tysk sejr i VM-finalen. Holder Oddset-spillernes fornemmelse igen, risikerer Danske Spil en ny rekordudbetaling.

Forleden havde Oddset-spillerne forudset en tysk sejr over brasilianerne i VM-semifinalen. Måske ikke ligefrem med 7-1, men i hvert fald en sikker tysk sejr. Og det gav en rekordudbetaling for en enkeltstående kamp hos Danske Spil på 8 millioner kroner.

Hvis Oddset-spillerne er ligeså skarpe i deres forudsigelser med VM-finalen, er der endnu mere guld på vej. Formentlig en ny rekordudbetaling.

- 90 procent af indskuddene sat på tysk sejr. Den samme tendens går igen på handicap-spillene. Hvis Tyskland vinder med mindst to mål, risikerer vi en udbetaling, der er større, end den vi havde efter den tyske sejr i semifinalen, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

Blot fem procent er sat på henholdsvis uafgjort og argentinsk sejr. Oddset-spillerne har altså et noget andet billede end oddssætterne hos Danske Spil.

Her hedder vurderingen, at der er 43 procents chance for tysk sejr, mens der er 27 procent på argentinsk sejr.

- Det er meget usædvanligt, at der er så stor en favorit i så stor en kamp. Det har vi aldrig oplevet, fortæller Peter Emmike.

Kigger man på aftenens bronzekamp, er der størst tiltro til Holland. Halvdelen af indskuddene er sat på dem, mens 33 procent er sat på Brasilien og 17 procent på krydset.

Find dine spil to VM-slutrundens to sidste kampe hos Danske Spil.