Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Den tidligere landsholdsspiller Katrine Korsgaard er ny spilekspert hos Oddset, som dermed fortsætter det store fokus på kvindefodbold.

Kunderne hos Danske Spil* kan se frem til kompetent vejledning og gode fiduser frem over, hvis de skulle have lyst til at give sig i kast med at spille på kvindefodbold.

Oddset har nemlig lavet en samarbejdsaftale med den tidligere danske landsholdsspiller Katrine Korsgaard, 27, som fast spilekspert med 100 procent fokus på kvindefodbolden.

- I Katrine har vi tilknyttet en kapacitet, der både har erfaring som aktiv spiller fra både den danske liga og udlandet og samtidig har såvel A- som U-landskampe på cv’et. Hun har et indgående kendskab til kvindefodbold og er samtidig en habil Oddser, så hun har alle de rigtige forudsætninger for at komme med de helt rigtige tips og analyser, fortæller Søren Nielsen, Marketingchef i Danske Licens Spil.

Det er planen, at Katrine Korsgaard løbende skal komme med analyser og gode spiltips på kvindefodbold. Først og fremmest med fokus på kampene i landets bedste hjemlige liga, 3F Ligaen. Derudover omfatter aftalen også løbende spiltips til, når det danske kvindelandshold spiller, og når de største europæiske kampe inden for kvindefodbold bliver spillet.

-  Jeg glæder mig meget til komme med spiltips via min viden og erfaring igennem mange år inden for kvindefodbolden. Selvom kvindefodbolden er i rivende udvikling, og der er mere mediedækning og opmærksomhed på kvindefodbolden, så er det ikke alle nyheder, der kommer ud, og derfor tror jeg på, der vil være gode spilfiduser at hente i den kommende tid, forudser Katrine Korsgaard.

Den tidligere landsholdsspillers tips og analyser vil blive publiceret på danskespil.dk, og samarbejdsaftalen træder for alvor i kraft i forbindelse med Kvinde EM-2017 i Holland, hvor man dagligt vil kunne læse analyser og få fiduser fra den tidligere landsholdsspiller.

Kort om Katrine Korsgaard
- Tidligere anfører hos Skovbakken i 3F Ligaen
- Har spillet i Colorado Rapids i W-league
- 41 U og A-landskampe
- Har UEFA B-licens som træner
- Sidder i DBU’s kvindeeliteudvalg