Vil du være sikker på at få markedets højeste odds ved kampstart på efterårets Superligakampe, så kan Scandic garantere dig dette. Dette tlitag blev introduceret i sidste sæson og fortsætter denne sæson også. Eventuelle differencer vil blive udbetalt uden nogen form for gennemspilskrav.

I sidste sæson introducerede Scandic et tilbud på alle Superligakampene, hvor de garanterede alle deres brugere det højeste odds ved kampstart.

Nu fortsætter de tilbuddet til denne sæson, så vil du være sikker på at få markedets højeste odds, så bør du sætte dine spil hos Scandic.

En del af en større strategi

Der er hård kamp om kunderne blandt markedets bookmakere, hvilket man kan se via de mange forskelligartede tilbud, der kommer i en lind strøm. Hos Scandic har de lavet en langsigtet strategi, hvor de løbende vil hæve deres odds for at få flere kunder, og dette tilbud er et led i denne strategi.

"Sidste sæson hævede vi vores odds på flere af de store europæiske ligaer, og i vores bestræbelser på at styrke vores produkt ydereligere på Superligaen har vi besluttet, at altid tilbyde det garanteret bedste odds på 1-X-2. markedet," siger Jakob Sagild, ELITE manager hos Scandic.

At Scandics brugere har taget tilbuddet til sig er Jakob Sagild ikke i tvivl om, og dette har også været medvirkende til, at du igen i denne sæson kan gøre brug af det.

"Vi introducerede tilbuddet til Superligasæsonen 2014/2015, og det blev hurtigt så populært blandt vores kunder, at vi selvfølgelig vil tilbyde det igen til sæsonen 2015/2016," siger Jakob Sagild.

Sådan fungerer det

Placerer du et prematch væddemål på en Superligakamp hos Scandic, så er du garanteret markedets højeste odds ved kampstart blandt alle de danske licensbookmakere (her benyttes oddssammenligning hos Bold.dk).

Har du f.eks. spillet på SønderjyskE over FCK i den kommende weekend til odds 3,70 og en konkurrerende (eller Scandic selv) ved kampstart tilbyder odds 4,00 så vil du ved en sejr til SønderjyskE få udbetalt din gevinst som normalt og herefter få indsat differencen op til odds 4,00 kontant på din konto - uden gennemspilskrav.

Vær opmærksom på at livevæddemål og væddemål sat med bonuspenge ikke tæller med i denne kampagne, ligesom dine væddemål skal være på markedet 1X2 og ikke må indgå i en multikupon. Desuden tæller spillebørser ikke med, når markedets højeste odds skal findes.

Benyt tilbuddet allerede nu

Tilbuddet er allerede gældende og indtil videre gælder det frem til årsskiftet.

Det betyder, at du allerede i den kommende runde kan sikre dig markedets højeste odds. Nedenunder er Scandics nuværende odds på 3. runde i Superligaen.

Kamp

1X2Bookmaker
Viborg-Esbjerg 3,30 3,30 2,20
Scandic Bookmakers
FC Midtjylland-OB 2,10 3,50 3,30 Scandic Bookmakers
AGF-Randers 2,90 3,25 2,45 Scandic Bookmakers
SønderjyskE-FC København 3,70 3,40 2,00 Scandic Bookmakers
Brøndby-Hobro 1,43 4,50 7,50 Scandic Bookmakers
FC Nordsjælland-AaB 3,05 3,40 2,30 Scandic Bookmakers