Onsdag var en god dag på kontoret for BetXperts eksperter og brugere, da flere højodds gik hjem og sikrede et flot overskud.

 

Dagens højdespringer stod Torben N. Sørensen for, da han med sin luring på krydset i Levante-Barcelona ramte fornemme odds 5,50. Torben var endda ved at gentage "kryds-successen" i Real Sociedad-Zaragoza, men et sent mål spolerede festlighederne.

Andetsteds i Spanien ramte Thomas Larsen odds 4,75 på at Espanyols Pablo Osvaldo scorede hjemmeholdets første mål. Thomas har i maj-måned fokuseret på målscorer-spil og har indtil videre ramt fire af seks med en tilbagebetaling på 213% og et overskud på 6,80 units.

I det franske havde Jens Bøye luret X'et i Toulouse-Valenciennes til odds 3,10, mens Jonas Germannsen fortsatte sin gode periode og hentede odds 2,50 på Annan Athletic-hjemmesejr i de nedre skotske rækker. Det bringer Jonas op på en tilbagebetaling på 139% over de sidste 30 dage, hvor 11 af 17 spil er gået hjem til et overskud på i alt 6,58 units.

Et par ramte ishockey- og Giro-tips sørgede desuden for en samlet tilbagebetaling på 166% for dagen.

Kom, maj, du søde milde

Foråret har vist sig på BetXpert, hvor maj-måned indtil videre har givet et solidt overskud. 22,12 units er det i alt blevet til, og fordelt på 96 spil giver det en tilbagebetaling på 123%.

Udover Giro d'Italia, byder maj blandt andet på sæsonafslutningen i de fleste europæiske fodboldturneringer, så hold et øje med BetXpert og nyd fordel af en forhåbentlig endnu mere indbringende måned.