På den sidste dag i september vendte Championship-bundholdet Burnley op og ned på stillingen i OddsXpert-konkurrencen ved at slå favoritten Wolverhampton på udebane. Odds 8,0 fik de deltagere der havde satset på overraskelsen - herunder de tre der benyttede point-boostet til at erobre de præmiegivende pladser.

Vinderen, "areedtz", ramte kun 10 rigtige ud af 25 afsatte tegn i løbet af september, men blandt fuldtræfferne var til gengæld ikke bare førnævnte odds 8 - men også odds 9, odds 10 og odds 11... Bemærkelsesværdig var også "Jester" der nøjedes med at afsætte 7 tegn i månedens løb, men alligevel scorede point nok til tredjepladsen.

Præmielisten i september


1.500 DKK: 1. areedtz 28,92 point (10 rigtige af 25 tip)
1.000 DKK: 2. imkri 28,25 point (12 rigtige ud af 29)
500 DKK: 3. Jester 27,40 point (5 rigtige ud af 7)

Hver præmievinder får pengene indsat på en Sportingbet-konto og vil blive kontaktet af BetXpert vedrørende detaljerne.

OddsXpert kører videre


I dag starter endnu en måned - og dermed endnu en månedskonkurrence i OddsXpert. Så gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Ud over månedspræmierne uddeles også ugepræmier: Hver mandag får den foregående uges OddsXpert 500 kroner indsat på en Sportingbet-konto. I alt uddeles præmier for 5000 kr hver måned.

Ugepræmier i September


I september uddelte vi ugepræmier til følgende:

Uge 38: Goldsmith7
Uge 37: GoOn
Uge 36: areedtz
Uge 35: NeverMinds