Efter nogle spændende uger med Vild med dans er man nu kommet frem til finalen. I sidste uge røg Pernille Højmark ud af programmet, og derved får vi en finale mellem racerkører Casper Elgaard og fotomodellen Malena Belafonte.

Bet24 har de seneste uger haft charmerende Casper Elgaard som favorit, og til "finaleopgøret" har vi gjort ham til storfavorit. Elgaard og hans smukker partner Vickie Jo har imponeret dommerne fra første program. De er det par, der har udviklet sig mest og har også den fordel at de kommer fra Jylland. Flere eksperter på Vild med dans siger jyderne stemmer mest, så der skulle Casper Elgaard og Vickie Jo så have en ekstra fordel. Bet24 giver odds 1,40, hvis Elgaard og Vickie Jo vinder Vild med dans 2009.

Malena Belafonte danser fantastisk, og ligner en million. Hun og makkeren Silas Holst danser klart bedre end Casper Elgaard og hans partner, men i et program som Vild med dans betyder det ikke at man derved vinder. Belafonte var inden starten på Vild med dans total ukendt i Danmark, og da hendes makker Silas Holst desuden er småskadet tror vi desværre ikke meget på det ellers meget sympatiske par. Skulle vi tage fejl belønner vi vores kunder med odds 2,70 på Malena og Silas, siger oddssætter Jan Trier fra Bet24.com


Hvem vinder Vild med dans:

Casper Elgaard 1,40
Malena Belafonte 2,70