Transfervinduet er officielt åbnet i det store Europa. Flere danskere har gjort sig positivt bemærket igennem de sidste 6 måneder, og vi tager et kig på hvem, der har størst sandsynlighed for at blive solgt samt hvilke odds, der er interessante. 

Vinduet er åbnet på vid gab.

Transfervinduet selvfølgelig - og allerede nu svirrer rygterne: Er Dolberg på vej væk, hvad med Simon Kjær og Kasper Schmeichel?

Vi sætter fokus på de mange talentfulde og etablerede danskere, som rygtes til alverdens klubber.

Der er endnu ikke så mange odds ude, men vi skal nok holde øje. I brugere må også gerne byde ind, hvis I finder noget interessant.

Transferresultat for Premier League i år

Transfer indtægter: 4.301.785.172,34 DKK
Indkomst pr. klub: 214.740.409,99 DKK
Udgifter pr. klub: 16.356.600,47 DKK
Transfer udgifter: 10.217.837.853,61 DKK
Transferudgifter pr. klub: 510.891.892,68 DKK
Transferudgifter pr. spiller: 42.397.665,23 DKK
Total balance for Premier League  
Total balance: -5.916.052.681,27 DKK
Balance pr. klub: -295.802.638,43 DKK
Balance pr. spiller: -26.041.073,49 DKK

263 spillere har forladt Premier League imens 241 spillere er stødt til. Kilde: Transfermarkt.co.uk

Transfer: Januarvinduet 2017

FIFA har opstillet to perioder på året, hvor transfervinduet har åbent. 

De perioder kaldes også for transferperioder. De er kendetegnet ved at foregå om vinteren og om sommeren i de største ligaer i Europa. 

Det korteste transfervindue er om vinteren og varer maksimalt i én måned, mens sommertransfervinduet er noget længere. Det må maksimalt strække sig over 12 uger, før det når den såkaldte transferdeadline. 

Tyskland, Spanien, Italien, Frankrig og England åbner transfervinduet d. 1. januar og lukker igen d. 1. februar. I Danmark åbner transfervinduet først d. 5. januar og lukker igen d. 1. februar. 

Oversigt over transfervinduet 2017

Danmark, Superligaen 5. januar  1. februar kl. 23.59
England, Premier League 1. januar 1. februar kl. 23.59
Frankrig, Le Championnat 1. januar 1. februar kl. 23.59
Italien, Serie A 1. januar 1. februar kl. 23.00
Spanien, Primera Division 1. januar 1. februar kl. 23.59
Tyskland, Bundesligaen 1. januar 1. februar kl. 18:00

Fokus på de danske spillere

Lad os blive mere specifikke og dykke ned i seks af de mest ombejlede spillere netop nu. 

Kasper Dolberg, Ajax Amsterdam 

Hvilken sæson af den unge Silkeborg-dreng Kasper Dolberg. 16 kampe for Ajax har resulteret i 8 scoringer fra den brandvarme dansker.

Selvom han ikke har fået scoret i de sidste 6 kampe af 2016, så melder flere medier, at selveste Manchester City følger Dolberg tæt. Spørgsmålet er, om han tager et år mere i Ajax, inden han skifter til en større klub?

Gode klubber for Kasper Dolberg

Everton, Villarreal, Sevilla, Schalke eller Dortmund. 

Estadisticas mener

Kasper Dolberg skal til en klub i en af de bedste ligaer, gerne med international deltagelse, men må for alt i verden ikke ende på bænken i en topklub som hans angrebskollega-Bendtner.

Kasper Dolbergs klub efter transfervinduet

Bedste odds Bookmaker
Ajax Amsterdam 1,15
888sport
Manchester City 9,00 Unibet
Borussia Dortmund 16,00 888sport
Everton 16,00 Unibet
Manchester United 16,00 888sport
AC Milan 21,00 Unibet
Bayern München 21,00 888sport
Chelsea 21,00
Unibet

Simon Kjær, Fenerbahçe

Den danske landsholdsanfører er næsten altid en ombejlet herre, når transfervinduet nærmer sig. Han kom til Fenerbahçe fra Lille i sommertransfervinduet 2015 for 7,7 millioner Euro.

Han har igennem de sidste 2 år spillet 42 kampe fra start for den tyrkiske storklub og scoret to mål. Simon har specielt gjort sig positivt bemærket i dette års Europa League, hvor han voldte Zlatan Ibrahimovic store problemer.

Flere medier melder om, at klubber som Chelsea, Inter og AC Milan har fulgt ham tæt og de forventes at byde i januar måned. Fenerbahçe skulle eftersigende have et prisskilt på intet mindre end 25 millioner Euro. 

Gode klubber for Simon Kjær 

Chelsea, Manchester United, Tottenham Hotspur og Liverpool. 

Estadisticas mener

Simon Kjær er blevet 27 år gammel, og hvis han skal til en rigtig storklub og teste sit topniveau, så er det nu. Grundet prisskiltet og hans flotte løn iFenerbahçe, så bør Premier League være den næste destination for Simon Kjær.

Kasper Schmeichel, Leicester City 

Landsholdskeeperen har været førstevalg i Leicester siden 2011, hvor han har været igennem en fantastisk udvikling.

Den efterhånden 30 årige dansker var en af hovedårsagerne til Leicesters store triumf i forgangne sæson, hvor de som bekendt blev engelske mestre.

Schmeichel har vist sig fra sin bedste side i Champions League, hvilket unægteligt har kastet en del bejlere af sig. I følge flere engelske medier er Liverpool manager Jürgen Klopp særligt varm på den stabile københavner.

Leicesters manager Ranieri har offentligt afvist, at Schmeichel er til salg. Men det skal man nok ikke lægge så meget i - at han havde sagt andet ville være overraskende.

Gode klubber for Kasper Schmeichel

Liverpool FC

Estadisticas mener

Liverpool er det oplagte valg for Kasper Schmeichel. Liverpool er den eneste topklub i England, som ikke har en god keeper. De andre i top seks er allerede godt dækket ind på keeperpostionen. Kasper er 30 år gammel, og hvis han skal til en topklub, så er det nu. 

Kasper Schmeichel skifter klub i transfervinduet til odds 15,00 hos NordicBet*

Man skulle mene, at Kasper Schmeichel er interesseret i at få det mest mulige ud af sin karriere. Der er en oplagt mulighed i Liverpool, men også City har været på tale. Odds 15 skal forsøges. Bemærk, der kan være meget lave limits på den type spil.

Erik Sviatchenko, Celtic FC 

Den danske forsvarsspiller har gjort det rigtig flot for Celtic i denne sæson. Sviatchenkos debut i Champions Legaue er langt over bestået (hvis vi ser bort fra 7-0 mod Barcelona).

Den skotske liga er ikke længere så profileret, men det ændrer ikke på det faktum, at de bedste i Celtic ofte ender i Premier League eller andre større ligaer. Danskeren blev købt forholdsvis billigt i FC Midtjylland, og Celtic har mulighed for at lave en god fortjeneste på et eventuelt salg. 

Gode klubber for Erik Sviatchenko

Stoke City, Crystal Palace og Leicester City 

Estadisticas mener

Sviatchenko skal til en klub, som er villig til at satse på ham. Flere Premier League klubber har et halvgammelt centerforsvar. Den unge viborggenser er blot 25 år og har mange år i sig på topplan endnu. 

Marcus Ingvartsen, FC Nordsjælland 

Angribere der laver mål er altid i høj kurs. Danske Marcus Ingvartsen har noteret sig for 21 kampe, 12 scoringer og 3 assist i indeværende sæson for Nordsjælland. Derudover er Ingvartsen fast mand for det succesrige U21-landshold, hvor han også scorer mange mål.

Ifølge diverse medier er Fenerbahçe meget interesseret i at sikre sig den danske angriber. Flere italienske klubber - blandt andet Milan og Inter - melder sig også i kampen og kalder ham for "Danish Inzaghi". 

Gode klubber for Marcus Ingvartsen 

AC Milan, Inter Milan, Schalke, Sevilla og Club Brugge.

Marcus Ingvartsen spiller i Club Brugge efter transfervindet?

Ingvartsen er blot 20 år gammel, hvilket gør, at han har en lang karriere foran sig. Ingvarsen skal til en god klub, men han skal for alt i verden til en klub der vil satse på den danske skarpretter. 
Du kan hente odds 12,00 hos Unibet og 888Sport på, at han skifter til Club Brugge.

Mathias 'Zanka' Jørgensen, FC København 

Elsk ham eller had ham, men Zanka har gjort det fremragende for FC København i indeværende sæson og er blandt andet blevet belønnet med en rolle på Landsholdet igen. I Champions League viste landsholdsspilleren sig også fra sin bedste side, hvor han scorede to gange og spillede samtlige kampe fra start. 

Gode klubber for Mathias 'Zanka' Jørgensen

RB Leipzig, Fenerbahçe, Werder Bremen, Schalke og Mainz. 

Estadisticas mener

Zanka har allerede et mislykket ophold i udlandet på sit CV. Dette gør, at den danske forsvarsspiller er mere interesseret i at spille fast, end hvad klubbens navn er. Hvis det bliver nu, så bør han tage et midterhold i enten Tyskland, Spanien eller Italien.