Weekenden byder på potentielt afgørende kampe i toppen af Superligaen og Premier League: AaB-FCK, Arsenal-Man City og Liverpool-Tottenham. Vi kigger på kampene og interessante odds…

Vi nærmer os lige så stille afslutningen i de europæiske fodboldligaer, hvor intet dog er afgjort endnu. I Premier League spidser det til i toppen med Chelsea, Liverpool og Manchester City som de umiddelbare mesterskabskandidater. Arsenal er på det seneste røget ud af ræset efter et par skuffende resultater, og endnu et af slagsen mod Manchester City på lørdag vil nok være det sidste søm i kisten med Gunners’ mesterskabsdrømme.

Manchester City er fortsat to kampe efter de resterende hold i toppen og fuldt udbytte i disse to vil give de lyseblå fra Manchester pladsen som nummer et og et forspring på tre point.

Med en komfortabel sejr på Old Trafford senest, kommer Man City med en god portion selvtillid og er også i rollen som favorit. Arsenal har dog fortsat kun tabt én kamp på Emirates i ligaen denne sæson, og City har haft udebanen som en mindre akilleshæl med kun otte sejre af 15 mulige.

Hjemmeholdet er svækkede efter Laurent Koscielny har pådraget sig en skade. Ude er fortsat også Aaron Ramsey, Jack Wilshere, Mesut Özil og Theo Walcott.

City må formentlig undvære David Silva, ligesom Sergio Aguero er et muligt fravær ovenpå sin skade.

Arsenal Uafgjort Manchester City
3,80 3,65 2,05
Bet365
Unibet
Bet365

Anytime målscorer

Bedste odds Bookmaker
Sergio Aguero 2,35
Unibet
Alvaro Negredo 2,63
Sportingbet
Edin Dzeko 2,88
Bet365
Olivier Giroud 3,05
Unibet
Stevan Jovetic 3,10
Sportingbet

Søndag er der endnu en interessant topkamp i Premier League, når brandvarme Liverpool får besøg af Tottenham. Hjemmeholdet har vundet de seneste syv ligakampe i streg og scoret 26 mål i processen. Tottenham vandt senest over Southampton - holdets første sejr i fem kampe efter nederlag til Chelsea og Arsenal samt exit i Europa League til Benfica.

Spurs har holdt nullet én gang i de seneste ni kampe i alle turneringer og noget kunne derfor tyde på en målrig affære på Anfield, hvis Suarez, Sturridge og co. folder sig ud. Liverpool har ligeledes kun holdt nullet to gange i ni kampe.

Liverpool Uafgjort Tottenham
1,48 4,80 7,50
Bet365
Betsafe
Bet365

Begge hold scorer?

Bedste odds Bookmaker
JA 1,62
Ladbrokes
NEJ 2,30
Unibet

Det er ikke kun i Premier League at spændingen øges denne weekend. Også hjemme i Danmark byder søndag på en potentielt afgørende kamp i toppen af Superligaen. AaB er på andenpladsen to point efter FC Midtjylland og får i denne kamp besøg af tredjepladsen FCK, der er fire point efter nordjyderne. Medmindre Solbakkens tropper henter tre point ser det svært ud for københavnerne at forsvare mesterskabet i denne omgang.

FCK er uden Nicolai Jørgensen, men ellers ser det ud til at være to hold i stærkeste opstilling, der mødes her. 

AaB Uafgjort FC København
2,85 3,45 2,60
Unibet
Betsafe
Betsafe

Hvad mener du om weekendens spændende kampe - hvor er værdien?