Lørdag d. 14. november er den første af to skæbnekampe mod svenskerne, og nu får du muligheden for at vise,  at du kan forudsige den danske startopstilling. Danske Spil* udbyder nemlig odds på hvilke spillere, der er i startopstillingen samt andre specials. 

Når der er landskamp, sidder der som regel en landstræner bag hver en tv-skærm, der i flere tilfælde er uenig med den rigtige landstræner.

Nu gælder det dog ikke længere om at være sin egen landstræner, men i stedet forsøge at sætte sig ind i Morten Olsens taktiske hjerne.

Hvor stor er sandsynligheden fx for at han bænker Bendtner? Bliver der plads til de tidligere målscorere i svenskerkampene, Michael Krohn-Dehli og/eller Jakob Poulsen? Bliver der plads til to eller tre Brøndby-spillere i startopstillingen? Eller bliver det alle "favoritterne" fra start?

Danske Spil* har forsøgt at sætte odds på Morten Olsens taktiske træk, og mener du, at du kender Morten Olsens taktik bedre, så kan du score gevinster på det.

Størst tvivl om kanterne

Mens alle de defensive positioner virker sikre, så mener Danske Spil*, at der er ret stor tvivl om den centrale midtbane og især kanterne. Ingen i bagkæden samt Kasper Schmeichel giver højere end odds 1,05, hvilket er samme odds som Christian Eriksen og Nicklas Bendtner giver.

På midtbanen vurderer Danske Spil*, at Pierre-Emil Højbjerg er en sikker mand, ligesom William Kvist vurderes relativt sikker. Men her stopper den skråsikre vurderinger så også for bookmakeren, da det er spørgsmålet om der skal være en defensiv eller offensiv trekant på midtbanen. Vælger Morten Olsen den defensive variant, så er det sandsynligvis Thomas Kahlenberg, Leon Andreasen eller måske Jakob Poulsen, der skal spille sammen med Højbjerg og Kvist på den centrale midtbane, mens en offensiv variant betyder, at Christian Eriksen eller Michael Krohn-Dehli sandsynligvis vil spille som den forreste mand i trekanten.

På kanterne er ingen ifølge Danske Spil* sikre kort. Michael Krohn-Dehli og Martin Braithwaite (Christian Eriksen kan også spille på kanten) er dog smalle favoritter, mens både Viktor Fischer, Daniel Wass, Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen og Pione Sisto lurer i kulissen. Tror du på en af disse fem, så giver de hver især min. odds 3,75.

Du kan se odds på, hvem der starter på banen her:

Starter på banen - Sverige - Danmark

Odds Bookmaker
Kasper Schmeichel 1,03
Danske Spil
Daniel Agger 1,05 Danske Spil
Simon Kjær 1,05 Danske Spil
Lars Jacobsen 1,05 Danske Spil
Riza Durmisi 1,05 Danske Spil
Christian Eriksen 1,05 Danske Spil
Nicklas Bendtner 1,05 Danske Spil
Pierre-Emil Højbjerg 1,15 Danske Spil
William Kvist 1,33 Danske Spil
Thomas Kahlenberg 1,70 Danske Spil
Michael Krohn-Dehli 1,80 Danske Spil
Martin Braithwaite 1,90 Danske Spil
Leon Andreasen 2,00 Danske Spil
Jakob Poulsen 2,90 Danske Spil
Viktor Fischer 3,75 Danske Spil
Daniel Wass 3,75 Danske Spil
Yussuf Poulsen 3,75 Danske Spil
Nicolai Jørgensen 4,00 Danske Spil
Pione Sisto 5,00 Danske Spil

Fire Superligaspillere - én fra FCK og tre fra Brøndby

Danske Spil* vurderer, at 4 Superliga-spillere får chancen fra start mod Sverige, og her er de ret sikre på, at maksimalt én af disse er fra FCK, mens det vurderes mest sandsynligt at højst 2 spillere er fra Brøndby.

Du kan se alle odds på antallet af spillere fra Superligaen, FCK og Brøndby her:

Odds Bookmaker
Danmark har præcis 3 spillere fra Superligaen i startopstillingen 2,90 Danske Spil
Danmark har præcis 4 spillere fra Superligaen i startopstillingen 1,90 Danske Spil
Danmark har præcis 5 spillere fra Superligaen i startopstillingen 5,00 Danske Spil
Danmark har præcis 6 spillere fra Superligaen i startopstillingen 10,00 Danske Spil
Danmark har højst 1 spiller fra FCK i startopstillingen 1,20 Danske Spil
Danmark har mindst 2 spiller fra FCK i startopstillingen 4,00 Danske Spil
Danmark har højst 2 spiller fra Brøndby i startopstillingen 1,80 Danske Spil
Danmark har mindst 3 spiller fra Brøndby i startopstillingen 1,90 Danske Spil

Det fortæller historikken

I 2015 har Danmark spillet 8 landskampe og i denne periode har en del forskellige spillere fået lov til at starte - dels pga. venskabskampe og dels pga. skader. Der er dog 3 spillere, der har startet alle 8 kampe, og mens Nicklas Bendtner og Simon Kjær samtidig også hører blandt de laveste odds, så er Michael Krohn-Dehli, som den sidste af de tre, en af de spillere, hvor oddset ligger på et mere interessant niveau. Starter han Danmarks 9. landskamp i år 2015 fra start, så kan du score odds 1,80.

Blandt Olsens udvalgte er der også tre spillere, som har sin første landskamp fra start i 2015 tilgode, og mens Viktor Fischer er blandt outsiderne, så spår Danske Spil* gode chancer for at Thomas Kahlenberg og/eller Leon Andreasen starter inde mod Sverige.

Spørgsmålet er om Betxperts brugere kan spotte fejlvurderinger fra Danske Spils side og dermed værdi på nogle af disse special-spil? Er Morten Olsen en forudsigelig mand eller ryster han posen og bringer uventede spillere i spil fra start? Er der noget der tyder på, at nogle spillere kan gøre et godt indtryk i weekenden, der kaster en plads af sig?

Det er nu Betxperts indre landstrænere skal frem.