Sponsoreret indhold fra Betsafe

På lørdag returnerer Michael "Jøden" Christiansen til undergrundsrødderne, når han skal dyste mod rapperen Mund De Carlo i disciplinen Rap Slam. Betsafe forventer dog, at Jøden bliver sendt ud af stævnet med et nederlag.

Der er lagt op til et brag af et stævne, når 16 rappere på lørdag skal ud i verbale slagsmål ved det stort anlagte event Rap Slam Battle #14 i Den Grå Hal på Christiania. Det største navn på plakaten er Jøden, men Betsafe levner ham ikke mange chancer for succes i hans duel mod ubesejrede Mund De Carlo. En sejr til Jøden står i odds 2,70, mens Mund De Carlo kun betaler pengene 1,41 gange igen.

"Jøden har tidligere vist, at han er en dygtig freestyle-rapper, men han har ikke meget erfaring inden for Rap Slam, hvor man skriver teksten på forhånd. Der er derfor lige så meget fokus på flow og levering som på indholdet. I den disciplin har vi et godt øje til Mund De Carlo, som flere gange har vist, at han mestrer den tekniske finesse og humor, som kræves," siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Lørdagens stævne byder også på en regulær titelkamp, når den forsvarende mester i Rap Slam-regi, Balthasar, for første gang skal ud i et titelforsvar. Udfordreren er Geeza G. Betsafe tror på en tæt duel, men har Balthasar som smal favorit til at forsvare titlen til odds 1,81.

Det udsolgte arrangement starter lørdag kl. 20.

I alt er otte forskellige dueller på programmet.

Jøden: odds 2,70

Mund De Carlo: odds 1,41

Balthasar: odds 1,81

Geeza G: odds 1,91

Daniel: odds 2,20
Low: odds 1,61

Fresco: odds 1,76
Callas: odds 1,97

Jake O.Z.: odds 2,70
Shazaam: odds 1,41

Kryber: odds 1,46
Stuart: odds 2,55

Pede Gøbb: odds 1,51

Magermayn: odds 2,40

Rasmus Modsat: odds 2,21

Janus Forssling: odds 1,61

Find spillet på Betsafe under Musik - Danmark - Rap Slam Battles