Hvad ligger der i kortene for Michael Laudrup ovenpå fyringen i Swansea? Vi har kigget bookmakerne igennem og fundet de bedste odds på det næste job...

Efter fyringen i Swansea er det store spørgsmål nu, hvor Michael Laudrup fortsætter sin trænerkarriere. Ifølge NordicBet* er Laudrup udelukket som emne i de store klubber efter endnu et mislykket udlandsophold. Her får man hele odds 7,50 hvis Laudrup er træner i en top 5-klub i en af de fire største ligaer.

Er Michael Laudrup ansat som træner i en engelsk, spansk, italiensk eller tysk klub, som i sæsonen 2013/14 er endt i top-5, når første kamp i sæsonen 2014/15 spilles?

Ja 7,50 - Nordicbet*

Nej 1,05 - Nordicbet*

"Det starter jo som regel altid godt i de klubber, hvor Michael Laudrup ansættes. Klubben får masser af positiv omtale, tilskuerne elsker ham, indkøbte spillere gør det fantastisk og resultaterne er overvejende positive. Men når det bliver hverdag, typisk et stykke henne i sæson nummer to, og nederlagene kommer oftere end sejrene, vælter korthuset gang på gang. Om det er Laudrups ledelsesstil, hans insisteren på, at tingene skal gøres på hans måde, hans til tider tossede agent, eller en kombination af alle disse faktorer, vil Laudrups trænerhistorik ganske givet skræmme de klubledere, som lige nu sidder og planlægger den næste sæson," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der ikke ser Michael Laudrup i endnu en midter-/bundklub.

Er Michael Laudrup ansat som træner i en klub, når første kamp i sæsonen 2014/15 spilles?

Ja 2,30 - Nordicbet*

Nej 1,55 - Nordicbet*

"Michael Laudrup brænder for udfordringer og udvikling, men efter ophold i fire udenlandske klubber, som i sidste ende ikke har haft de samme ambitioner som ham, er det tid til en topklub. Men spørgsmålet er, om han har lysten til at træde et skridt ned ad liga-stigen og forsøge sig i eksempelvis Frankrig, Holland eller Belgien. Det har han næppe, så der kan gå en rum tid, før vi ser Michael Laudrup på sidelinjen igen," forudser Tonni Munk Jensen.

Italien er bedste bud

Heller ikke hos bookmakerkollegerne fra Betsafe er der stor tiltro til at Michael Laudrup nupper et topjob foreløbig - og slet ikke hos Barcelona eller Real Madrid.

Bliver Michael Laudrup træner for FC Barcelona eller Real Madrid i 2014?

Ja 45,00 - Betsafe

Hos Unibet* har man sat odds på, hvilket land Michael Laudrup vil drage til næste gang, og her er Italien det bedste bud.

Unibet*: Michael Laudrup som cheftræner i landet inden 30. september 2014

Italien: 2,50

England: 2,75

Spanien: 3,50

Frankrig: 5,00

Tyskland: 10

Danmark: 15

Rusland: 20

Hvad mener I derude? Hvor er det mest sandsynligt, Laudrup tager sin næste udfordring - og hvornår tager han den?