Med snedækkede græsplæner over det ganske land, er det sæson for indendørs fodbold, og lørdag afvikles det uofficielle Danmarksmesterskab i indefodbold; Grand Prix Masters i Grenå Idrætscenter, arrangeret af portalen indefodbold.dk.

Kampen om årets titel står mellem 10 hold, der siden oktober har optjent flest ranglistepoints gennem en række indendørs-stævner. I lørdagens finalestævne i Grenå skal der - udover titlen - kæmpes om præmier for over 30.000 kr., og bl.a. er der hele 15.000 kr. (og vandrepokal) til vinderholdet.

Finalestævnet afvikles lørdag d. 15. januar fra kl. 17:00 i Grenå Idrætscenter.

Odds på finalestævnet

Selvom der er tale om et uofficielt DM, har Scandic Bookmakers sat odds på finalestævnet, ligesom de også har haft odds på flere af de indledende indendørs-stævner. At dømme ud fra oddsene fra Scandic, er der tale om et særdeles tæt felt:

Specials Fodbold - Grand Prix Masters 2010/2011 - Vinder

Sportmaster Hobro - odds 4.00

Jowis - odds 5.00

Zamundas - odds 5.00

L-Tek - odds 5.00

Sportigan Nykøbing Falster - odds 5.50

MD Rustfri - odds 6.00

Discotek In - odds 6.00

Danske Bank Lemvig - odds 9.00

I alt 19 varer - odds 12.00

Banditten - odds 25.00

Hvis du vil spille på vinderen af Grand Prix Masters, kan de aktuelle odds findes her: https://www.scandicbookmakers.com/Odds/bets/category/11342

For overblik over finale-holdenes tidligere resultater, henvises til http://www.indefodbold.dk/Results.aspx

Om arrangøren: indefodbold.dk

Grand Prix Masters arrangeres af portalen indefodbold.dk, som indeholder al tænkelig information om indendørs fodbold.

http://www.indefodbold.dk man bl.a. finde detaljerede informationer om størstedelen af de indendørs-stævner der afvikles i Danmark, med særligt fokus på herrernes senior-rækker - uden at udbuddet dog udelukkende er begrænset hertil. Ungdoms- og dame-turneringer dækkes også.

Derudover har indefodbold.dk sin egen nyhedsredaktion, der sørger for hurtig formidling af resultater og nyheder/referater fra de forskellige stævner.

Portalens ambitionsniveau understreges af at der bl.a vil være livescore opdatering fra lørdagens finalestævne i Grenå, så alle interesserede kan følge med løbende via http://www.indefodbold.dk.

Samarbejde mellem BetXpert og indefodbold.dk

BetXpert støtter op om indefodbold.dk's dedikation mht. at fremme indefodbold i Danmark, og har for nyligt indgået samarbejde med portalen.

Med de seneste års aflysning/lukning af flere store turneringer (på eliteniveau bl.a. både DBU's inde-DM og Divisonsforeningens uofficielle inde-DM), er der desværre blevet mindre fokus på indendørs fodbold, og indefodbold.dk's etablering af Grand Prix Masters er i vores øjne både et kærkomment initiativ for at få kåret de bedste udøvere af sporten, men også et initativ i en ny og mere bredde-orienteret retning, hvor alle hold reelt kan være med i kampen.

Via samarbejdet med indefodbold.dk har vi påtaget os at udbrede kendskabet til portalen og til Grand Prix Masters stævnerne. Vi ved at mange af vores brugere er aktive fodboldspillere, og det er derfor vores håb af de også vil finde indhold og filosofien bag indefodbold interessant.

Og hvem ved: i disse reality-tider vil vi måske en dag gå efter Grand Prix Masters titlen med et BetXpert All Stars hold, med de bedste indendørs-spillere blandt vores brugere på holdkortet...