Søndag er der topbrag i Premier League, når Liverpool tager imod Manchester City på Anfield. BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen.

Søndag klokken 17.30 fløjter Michael Oliver op til storkamp på Anfield. De forsvarende mestre møder et Manchester City-hold, der har vundet hele 13 kampe i træk på tværs af alle turneringer. 


Begge mandskaber var i aktion i midtugen, og mens de to Manchester-klubber sejrede overbevisende, tabte Liverpool overraskende hjemme til Brighton med 1-0. Manchester City vandt 2-0 ude mod Burnley, mens begge klubbers rival Manchester United vandt med svimlende 9-0 hjemme mod Southampton. De to Manchester-klubber ligger nummer et og to inden 23. spillerunde. Liverpool ligger nummer fire og har inden søndagens opgør mod City syv point op til dem. Desuden har Guardiolas mandskab spillet en kamp færre end Liverpool.

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Liverpool - City hos Betfair* 

  • Gå til Betfair.dk og opret konto med promokoden ZFBQAI
  • Spil maks. 300 kroner på over 0,5 mål i Liverpool - Manchester City før kampstart hos Betfair Sportsbook*
  • Det forhøjede odds vil blive pålagt dit spil efter kampens afslutning
  • Hvis spillet går hjem, får du din indsats retur
  • Din gevinst på spillet bliver udbetalt som et freebet, der skal sættes på Sportsbook til minimum odds 1,50

Hent tilbud hos Betfair Sportsbook

Odds på Liverpool - City

Nedenfor kan du se de bedste odds på storkampen mellem Liverpool og Manchester City. Der er som nævnt kickoff 17.30 på søndag, og du kan se kampen Xee og Viaplay.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Liverpool 3,60
Uafgjort 3,80
Manchester City 2,12
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,76
Under 2,5 mål 2,25
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,64
Nej 2,38
Målscorerspil  Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 2,70
Gabriel Jesus scorer 3,10
Raheem Sterling scorer 3,20
Riyad Mahrez scorer 3,50
Sadio Mané scorer 3,60
Bernardo Silva scorer 4,50
Roberto Firmino scorer 4,60
Alex Oxlade-Chamberlain scorer 8,20

Odds er senest tjekket fredag den 5. februar klokken 10.11.

Bookmakerne tror mest på en City-sejr på Anfield i søndagens topbrag, og ser man på holdenes nuværende form kan det vist heller ikke siges at være overraskende.

Liverpool har tabt hjemme i deres seneste to Premier League-kampe til henholdsvis Burnley og Brighton. Begge kampe blev tabt med 1-0. I kampen mod Burnley brændte Liverpool en del chancer, og særligt Divock Origi burde nok være kommet på tavlen i opgøret. Ashley Barnes blev matchvinder for Burnley, da han satte et straffespark sikkert ind bag Alisson, der havde begået straffesparket mod netop Barnes.

Da de to hold senest mødte hinanden tilbage i november sidste år, endte kampen 1-1 på Etihad. Mohamed Salah bragte ved den lejlighed Liverpool foran 1-0 på et straffespark efter 13 minutters spil. Lidt over et kvarter senere udlignede Gabriel Jesus til slutresultatet 1-1. Kevin De Bruyne havde ellers alletiders mulighed for at bringe City foran i kampen, men han misbrugte et straffespark i det 42. minut. 

Seneste møde på Anfield mellem de to mandskaber fandt sted 10. november 2019, og dengang sejrede Liverpool med 3-1. Liverpool har en fantastisk statistik på hjemmebane mod Manchester City, hvor man ikke har tabt i 21 kampe i træk til City på eget græs. Seneste City-sejr på Anfield skal vi helt tilbage til 2003 for at finde. Dengang sejrede City med 2-1 på to mål af Nicolas Anelka. 

Hvis Liverpools mesterskabschancer stadig skal leve, kræver det i hvert fald, at de holder liv i den ubesejrede statistik hjemme mod City, ellers vil der være hele ti point op til City, der tilmed har en kamp i hånden. 

Bud på startopstillinger

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Henderson, Fabinho, Robertson - Thiago, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain - Salah, Firmino, Mané

Manchester City: Ederson - Stones, Dias, Laporte - Cancelo, Rodri, Gündoğan, Zinchenko - Sterling, Silva, Foden

Ovenstående bud på startopstillinger kommer fra WhoScored.

I midtugekampen var Liverpool uden Alisson, Fabinho og Mané, og de er alle tvivlsomme til kampen mod City. På transfervinduets sidste dag hentede Liverpool Ozan Kabak og Ben Davies, og måske de begge kan få deres debut mod City.

Hos Pep Guardiola og Manchester City må man se bort fra Sergio Agüero, Kevin De Bruyne og Nathan Aké.