Danske Spil* har tiltro til Kevin Magnussen efter en flot Formel 1-debut i Melbourne. Han skal nok få flere podiepladser i denne sæson - og måske allerede i Malaysia på søndag.

Efter den flotte Formel 1-debut i Melbourne, hvor Kevin Magnussen imponerede med en 2.-plads, er Danske Spils tro på flere podieplaceringer til det danske motorsportstalent steget markant.

- Inden det første Grand Prix vurderede vi, at Kevin Magnussen realistisk set ville hente 2-3 podieplaceringer i denne Formel 1-sæson. Men vi må nok erkende, at vi havde undervurderet Magnussen, der imponerede stort og kørte et fejlfrit løb i Australien. Så vi har i den grad revurderet vores opfattelse af, hvor mange gange danskeren kan køre sig på podiet, siger oddssætter hos Danske Spil*, Lasse Erdmann.

1-3 podiepladser til Magnussen 4-6 podiepladser 7 eller flere podiepladser
5,5 1,50 3,75

- Som feltet ser ud lige nu er Rosberg og Hamilton i en klasse for sig selv, da Mercedes-raceren simpelthen har langt større fart end de øvrige biler. Men vi ser en 5-6-7 kørere ligge og kæmpe om pladserne efter Rosberg og Hamilton, og den gruppe tilhører Kevin Magnussen bestemt også. Så kan han køre op til det niveau, han viste i Australien, så bliver den en god sæson både for Magnussen og de mange danske Formel 1-fans, forudser Lasse Erdmann.

Hvis Kevin Magnussen allerede i det malaysiske Formel 1 Grand Prix på søndag får sæsonens anden podieplads, så giver Danske Spil* lige nu odds 3,50.

Malaysia Grand Prix:

Bedste odds
Kevin Magnussen vinder 15,00
Kevin Magnussen starter i pole-position 22,00
Top 3 3,50
Top 6 1,65

- Medmindre vi ser maskinskade eller kørerfejl, tror vi, at Mercedes-duoen Rosberg og Hamilton bliver et og to i Malaysia. Det bliver til gengæld de små marginaler, der kommer til at afgøre placeringerne lige derefter, og med det momentum og den selvtillid, Kevin Magnussen må have efter sin debut, så tror vi, at han er godt rustet i kampen om den sidste podieplads, siger Lasse Erdmann.

Find flere Formel 1-odds hos Danske Spil*: Oddset -> Motorsport -> Formel 1

Kevin Magnussen bliver verdensmester Top3
16,00 3,75