Vi skal have afviklet returkampene i Europa League, hvor Tottenham er på en hård opgave mod Benfica, mens Juventus også kan få problemer mod Fiorentina.

Der skal uddeles billetter til kvartfinalerne i Europa League, og der er lagt op til en masse spænding og dramatik i disse returkampe.

Det ser dog mere end vanskeligt ud for Christian Eriksen og hans Tottenham-kammerater, der indkasserede et 1-3 nederlag til portugisiske Benfica i første opgør.

Tottenham rendte i weekendens Premier League-kamp ind i endnu et nederlag, da rivalerne fra Arsenal kunne forlade White Hart Lane med en 1-0 sejr. Imens er Benfica nu ubesejrede i deres seneste 25 kampe og kommer med 10 sejre i træk.

Det kræver vist et mindre mirakel på Estádio da Luz, hvis det skal lykkes London-klubben at kvalificere sig til næste runde.

Torsdag 20. marts kl. 19:00

Benfica Uafgjort Tottenham
Odds 1,75 Odds 3,90 Odds 6,00
Bet365
Unibet
Bet365

Læs info-analyse af opgøret her.

Skuffer Juventus endnu engang på den internationale scene?

Det var langt mere jævnbyrdigt på Juventus Stadium i Torino, hvor Fiorentina hentede et flot 1-1 resultat i første ottendelsfinale.

Fiorentina har nu fordel af hjemmebane på Stadio Artemio Franchi i Firenze.

Men Juventus har dog samlet et superhold og er ganske suveræne i Serie A. De er også favoritter til at havne i kvartfinalerne, men med en målsulten Mario Gómez i front kan Fiorentina måske alligevel ende med at eliminere Antonio Conte´s stjernemandskab.

Torsdag 20. marts kl. 19:00

Fiorentina Uafgjort Juventus
Odds 3,80
Odds 3,50 Odds 2,10
Betsafe
Bet365 Bet365

Se ekspertanalyse fra Jens Bøye til opgøret her.

Kan Porto holde deres 1-0 føring?

Napoli eliminerede Swansea med en 3-1 hjemmesejr og nu må træner Rafa Benitez igen sende tropperne i offensiven og stole på, at José Callejón og Gonzalo Higuaín kan finde vej til netmaskerne.

Porto vandt første opgør med 1-0 efter scoringer fra colombianske Jackson Martínez. Spørgsmålet er så, om det er nok til at overleve returkampen på Stadio San Paolo?

Torsdag 20. marts kl. 21:05

Napoli Uafgjort Porto
Odds 1,95 Odds 3,60 Odds 4,50
Ladbrokes
Bet365 Bet365

Gør Betis arbejdet færdigt i lokalbrag?

Med en 2-0 sejr i første opgør, burde der være stor optimisme i Betis-lejren op til denne returkamp mod lokalrivalerne Sevilla.

Men man ved aldrig rigtig med Betis, der har leveret frygtelige præstationer i den spanske La Liga og ligger håbløst sidst med kurs mod sikker nedrykning.

Det gode udgangspunkt og opbakningen fra hjemmefansene burde dog give tryghed til de hårdt prøvede Betis-spillere. Men det skal dog med, at Sevilla er udset som favoritter i dette opgør, og de tog en 4-0 sejr sidst de to rivaliserende mandskaber mødtes i ligaen, så man skal måske ikke helt afskrive Sevilla.

Torsdag 20. marts kl. 21:05

Betis Uafgjort Sevilla
Odds 3,50 Odds 3,50 Odds 2,20
Bet365 Bet365 Ladbrokes

 Se ekspertanalyse fra Claus Dejligbjerg her.