Vi er nået til semifinalerne i Europa League, hvor Juventus kan komme på en svær opgave mod Benfica. I den anden semifinale tager Sevilla imod Valencia.

Årets Europa League-finale bliver afviklet den 14. maj på Juventus Stadium i Torino, og derfor er Juve-træner Antonio Conte selvfølgelig fuld fokus på at nedkæmpe portugisiske Benfica i de to semifinaler.

Juventus er da også favorit til at havne i finalen, men det bliver langt fra nemt for den italienske mesterklub. Benfica er godt på vej mod The Double med sikker kurs mod mesterskabet og skal møde Rio Ave i pokalfinalen, Taça de Portugal.

Benfica har imponeret i Europa League-turneringen, hvor de bl.a eliminerede Tottenham. De blot tabt en enkelt kamp i den portugisiske liga og ser vi på resultaterne hjemme på Estádio da Luz, så er det blevet til 21 sejre og 4 uafgjort i de 25 kampe.

Men Juventus er nu også ganske godt kørende og stormer mod endnu et italiensk mesterskab med frontduoen Carlos Tevez og Fernando Llorente.

Torsdag 24. april kl. 21:05

Benfica Uafgjort Juventus
2,70 3,30 2,88
Sportingbet
Bet365
Bet365

Vi får en spansk klub i Europa League-finalen, og nu skal Sevilla og Valencia så have afgjort, hvem af dem tager billetterne til Torino.

De to hold kender selvfølgelig hinanden ganske glimrende og tager vi udgangspunkt i deres præstationer i Primera Division, så er det helt fortjent, at Sevilla tager favoritværdigheden. Valencia har haft en ret skuffende sæson og er blot placeret på en 8. plads, mens Sevilla på 5. pladsen kæmper om kvalifikation til næste års Champions League-turnering.

Men Valencia viste nu god gejst i deres kvartfinalekampe mod Basel. Det så ellers ikke for godt ud for Valencia, der tabte med 0-3 i Schweiz, men det lykkedes at vende det resultat i returkampen med en 3-0 sejr hjemme på Mestalla. I den forlængede overtid scorede Valencia yderligere to gange, da Basel var reduceret til 9 mand.

Vi får forhåbenlig også masser af spænding og flotte scoringer i disse semifinale-opgør.

Torsdag 24. april kl. 21:05

Sevilla Uafgjort Valencia
1,90 3,80 4,60
Ladbrokes
Bet365
Betsafe

Hold øje med ekspertanalyser til disse Europa League-kampe.