Der står Europa League-kvartfinaler på programmet, og favoritterne Juventus kan måske få det svært i Lyon. Vi har set på oddsene for EL-kvartfinalerne.

Europa League-slutspillet er lidt den oversete rosin for enden af Champions League-festen. Og det er faktisk en skam for der er lagt op til flere spændende kvartfinaler denne torsdag.

Juventus skuffede i Champions League, men nu har Antonio Conte indstillet det italienske sigtekorn på Europa League-trofæet. Men i kvartfinalen står Lyon i vejen, og selvom Juventus er storfavoritter til at kvalificere sig til semifinalerne kan den franske offensiv med Lacazette og Gomis måske overrumple den erfarne Buffon i Juve-buret.

Torsdag 3. april kl. 21:05

Lyon Uafgjort Juventus
5,50 3,80 1,75
Bet365
Bet365
NordicBet

Kan Porto besejre Sevilla?

Der er dog flere spændende kvartfinaler, når det formstærke Sevilla-mandskab skal til ´Estádio Do Dragão´ for at møde Porto, der senest vandt Europa League tilbage i 2011.

Sevilla måtte igennem nogle ultra-spændende ottendelsfinalerne mod lokalrivalerne Betis, der først blev afgjort efter straffesparkskonkurrence.

Porto stiller med ligatopscoreren Jackson Martínez i front og jagter et godt udgangspunkt til returopgøret i Sevilla.

Torsdag 3. april kl. 21:05

Porto Uafgjort Sevilla
1,91 3,60 4,50
Bet365
Ladbrokes
Bet365

Kan schweizerne få ram på Diego Alves?

Basel overraskende ambitiøse Red Bull Salzburg i ottendelsfinalerne, men hvordan klarer de sig mod Valencia, der ikke har imponeret i denne sæson i de spanske Primera Division.

Men i Europa League har den brasilianske Valencia-keeper Diego Alves holdt buret rent i slutspilskampene mod både ukrainske Dynamo Kiev og bulgarske Ludogorets.

Men Basel kan fremvise den erfarne angriber Marco Streller, så måske Valencia kan rende ind i et nederlag i Schweiz?

Torsdag 3. april kl. 21:05

Basel Uafgjort Valencia
3,40 3,50 2,30
Bet365 Bet365 NordicBet

Simon Poulsen og Aron Jóhannsson møder Benfica

I den sidste kvartfinale skal det portugisiske storhold Benfica på besøg hos AZ Alkmaar med den danske back Simon Poulsen og den tidligere AGF-bomber Aron Jóhannsson i truppen.

Jóhannsson har fået godt gang i målscoringerne i AZ-trøjen, da det indtil videre er blevet til 16 sæsonmål, men Benfica kan nu vise sig at være en stor udfordring hos den hollandske midterklub.

I ottendelsfinalerne blev Tottenham jo elimineret af det storspillende Benfica-mandskab, der også fører den portugisiske liga i suveræn stil.

Torsdag 3. april kl. 21:05

AZ Alkmaar Uafgjort Benfica
5,25 3,80 1,75
Bet365 Bet365 Bet365

Hvad er jeres Europa League-fiduser?