Vi skal have fundet de fire semifinalister i Europa League, og der er lagt op til nogle spændende returkampe. Vi har set på oddsene for EL-bragene.

Der er store forventninger til det italienske storhold Juventus, der er klar favorit hos bookmakerne til at vinde Europa League-trofæet. Det lykkedes da også manager Antonio Conte at føre Juve-stjernerne til en 1-0 sejr i første kvartfinale mod Lyon.


Der venter dermed en svær opgave for det franske mandskab, der nu er tvunget til at satse på at hente en sejr på Juventus Stadium i Torino, hvor ´Den Gamle Dame´ er ubesejrede i de seneste 26 kampe i træk.

Juventus er selvfølgelig massive favoritter.

Torsdag 10. april kl. 21:05

Juventus Uafgjort Lyon
1,35 5,50 11,00
NordicBet
Bet365
Ladbrokes

Kan Porto modstå presset fra Sevilla?

Med en scoring fra den eftertragtede franske forsvarsspiller Eliaquim Mangala fik Porto en smal 1-0 sejr i den første kamp mod Sevilla. Men er det nok til at sende portugiserne videre til semifinalerne?

Porto har ikke haft den bedste sæson, hvor rivalerne fra Benfica stormer mod et sikkert mesterskab. Så fokus fra træner Luís Castro er på Europa League, men det bliver næppe en nem kamp på Sánchez Pizjuán.

Sevilla har vist god form i den spanske La Liga, og har bl.a hentet sejre over Real Madrid og Espanyol i de seneste spilerunder. Den franske angriber Kevin Gameiro scorede to gange i  weekendens kamp mod Espanyol og han er nu oppe på 11 scoringer i Sevilla-trøjen siden skiftet fra PSG.

Torsdag 10. april kl. 21:05

Sevilla Uafgjort Porto
1,91 3,60 4,50
Bet365 Bet365 Bet365

Kan Valencia levere miraklet?

Måltavlen viste en 3-0 sejr til Basel efter de 90 minutter på St. Jakob-Park mod Valencia. Det kan betyde, at der ikke kommer den store spænding i denne returkamp.

Valencia er heller ikke specielt godt kørende i La Liga, hvor de indtager en noget skuffende 8.plads. Det er dog en stærk spansk trup, men det vil være noget af en sensation, hvis de virkelig får vendt 0-3.

Valencia er favoritter på eget græs, men mon ikke Basel alligevel havner i semifinalerne.

Torsdag 10. april kl. 21:05

Valencia Uafgjort Basel
1,62 4,20 6,00
Bet365 Bet365 Bet365

Benfica på vinderkurs

Det portugisiske tophold Benfica imponerede ved at eliminere Tottenham, og manager Jorge Jesus har samlet en skarp trup med offensive spillere som spanske Rodrigo, brasilianske Lima og erfarne Oscar Cardozo.

AZ Alkmaar tabte 0-1 i første kvartfinale, og det ligner exit for den hollandske klub med danske Simon Poulsen og den tidligere AGF-bomber Aron Jóhannsson.

Benfica er ubesejrede hjemme på det imponerende Estádio da Luz i denne sæson, og de er også storfavoritter til at besejre AZ Alkmaar.

Torsdag 10. april kl. 21:05

Benfica Uafgjort AZ Alkmaar
1,36 5,00 11,00
Scandic Bookmakers
NordicBet Bet365