FC Midtjylland er ved at løbe tør for muligheder for point i Champions Leagues Gruppe D. Der resterer to kampe, og det er mod Atalanta og Liverpool. BetXpert bringer her odds på tirsdagens opgør mod førstnævnte.

I sidste uge tabte FC Midtjylland for anden gang i træk til Ajax og for fjerde gang i træk i gruppen. Det betyder, at de danske mestre hverken kan gå videre i Champions League eller nå tredjepladsen, der giver adgang til Europa Leagues knockoutfase.

FC Midtjylland gik ellers til pause med 0-0 i Amsterdam i onsdagens kamp mod Ajax, men ved slutfløjt stod der 3-1 til den hollandske storklub på resultattavlen. Erik Sviatchenko blev tilmed vist ud i overtiden, og han er dermed ikke med i de sidste to Champions League-kampe for FCM i denne sæson. 

Odds på Atalanta - FC Midtjylland hos 888sport

FC Midtylland har som nævnt to kampe tilbage i Champions League 2020/2021, og her møder de to hold, der kæmper for at gå videre fra gruppen og altså har alt at spille for i modsætning til Midtjylland, der ikke har andet end æren at spille for.

Odds på Atalanta - FC Midtjylland

Herunder finder du de bedste odds på Atalanta - FC Midtjylland. Der er kickoff i Bergamo tirsdag aften klokken 21.00, og du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Atalanta 1,21
Uafgjort 8,00
FC Midtjylland 16,00
Antal mål i kampen Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,36
Under 2,5 mål 3,40
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,88
Nej 2,05
Målscorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Duván Zapata scorer 1,57
Luis Muriel scorer 1,72
Josip Iličić scorer 1,80
Robin Gosens scorer 3,05
Sory Kaba scorer 5,00
Hans Hateboer scorer 6,00
Pione Sisto scorer 7,00
Anders Dreyer scorer 7,80
Rafael Tolói scorer 8,80
Marten de Roon scorer 8,80
Awer Mabil scorer 9,80
Frank Onyeka scorer 13,00

Odds er senest tjekket mandag den 30. november klokken 10.36.

FC Midtjylland må siges at være underdogs mod Atalanta, som også oddsene indikerer. Da de to hold mødtes i Herning i første spillerunde, var Atalanta midtjyderne overlegne, og de kunne rejse hjem til Bergamo med en sejr på 4-0. 

Siden det opgør har Atalanta føjet yderligere fire point på kontoen, og de vandt senest en flot udesejr på 2-0 mod Liverpool på, efter de ellers tabte 5-0 mod Klopps mandskab i det omvendte opgør. 

Atalanta kæmper dermed stadig om førstepladsen i gruppen, og derfor vil det formentlig være et topmotiveret italiensk mandskab, der venter FC Midtjylland. I gruppens anden kamp mødes Liverpool og Ajax på Anfield. 

I weekenden spillede FC Midtylland 0-0 med AaB på MCH Arena, og da SønderjyskE tabte deres kamp mod FCK, betyder det, at Midtjylland stadig er nummer 1 i Superligaen. Den kan Brøndby dog overtage, hvis de vinder mandagens hjemmekamp mod Lyngby. 

Midtjylland havde ellers chancerne til at tage alle tre point mod AaB, og især Sory Kaba må have ærgret sig over sin afbrænder efter kampen. Den 25-årige guineaner fik en stor chance i feltet, da AaB-keeper Jacob Rinne gav en ripost på Anders Dreyers udmærkede forsøg. Kaba formåede dog ikke at ramme målet og forpassede den enorme mulighed. AaB havde også et par store chancer i opgøret, men de evnede heller ikke at få bolden i mål. 

Atalanta har ikke fået en specielt god start på indeværende Serie A-sæson, og i weekenden tabte de højst overraskende med 2-0 hjemme mod Verona, hvilket betyder, at de efter ni spillerunder blot ligger nummer otte med 14 point. De har ni point op til AC Milan, der sammen med Juventus er det eneste hold i Serie A, der ikke har tabt endnu. Atalanta har til gengæld tabt tre gange allerede.

Bud på startopstillinger

Atalanta: Sportiello - Palomino, Romero, Tolói - Hateboer, Pessina, de Roon, Mojica - Gómez - Iličić, Muriel

FC Midtjylland: Hansen - Cools, James, Scholz, Paulinho - Anderson, Madsen, Onyeka - Dreyer, Kaba, Sisto 

Ovenstående bud på holdopstillinger er fra Sportskeeda.

FC Midtjylland må undvære et par profiler til kampen i Italien. Evander og Jens-Lys Cajuste er begge ude med covid-19, mens Erik Sviatchenko er i karantæne grundet det røde kort, han fik mod Ajax i slutminutterne. 

Atalanta må undvære Aleksei Miranchuk og Ruslan Malinovskyi, der også begge er ude med covid-19. Robin Gosens, der scorede på Anfield, er tvivlsom til opgøret, og han var i øvrigt heller ikke med i weekendens nederlag mod Verona. Sikkert er det, at forsvarsspilleren Mattia Caldara misser kampen.