Zlatan og Ronaldo kæmper om at blive CL-topscorer, men kommer de på måltavlen i onsdagens Champions League-kvartfinaler? Vi har set på oddsene.

Der er lagt op til nogle heftige kvartfinalebrag, når Paris Saint Germain tager imod José Mourinho og hans Chelsea-tropper på det flotte stadion Parc des Princes.

Mens PSG med måltyven Zlatan Ibrahimovic i topform stormer mod mesterskabet i den franske liga, så virker det til, at Chelsea på det seneste har tabt lidt af pusten og er blevet overhalet af Liverpool i Premier League. 

Det ligner derfor et ret åbent opgør om semifinalepladsen. Den rutinerede Mourinho vil nu nok være yderst fokuseret på at hente et godt udgangspunkt, så han kan afgøre tingene i retukampen hjemme på Stamford Bridge i London.

Onsdag 2. april kl. 20:45

Paris Saint Germain Uafgjort Chelsea
2,10 3,40 4,33
Ladbrokes
NordicBet
Bet365

Se ekspertanalyse fra Jens Bøye til denne kamp her.

Kommer Zlatan Ibrahimovic på måltavlen?

PSG har hentet mange store stjerner til klubben, men det er nu alligevel Zlatan Ibrahimovic, der er den altdominerende profil hos Paris-klubben.

I den franske Ligue 1 er Zlatan suveræn ligatopscorer med 25 sæsonmål i de 31 spillerunder, iøvrigt efterfulgt af angrebsmakkeren Edinson Cavani, der har ramt netmaskerne 14 gange i denne sæson.

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Første målscorer i kampen: Zlatan Ibrahimovic 5,00 Ladbrokes
Scorer i kampen: Zlatan Ibrahimovic 2,37 Bet365

Revanche til Real Madrid?

I sidste sæson måtte Real Madrid noget overraskende se tyske Dortmund tage finalebilletten med en samlet semifinalesejr på 4-3.

Men der er sket rigtig meget siden da hos begge mandskaber. Dortmund er ramt af flere skader og må også undvære den karantæneramte topangriber Robert Lewandowski. Det ligner en meget svær kamp for Jürgen Klopp og Dortmund, der skal håbe på, at de kan bremse Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale. 

Real Madrid er, sammen med rivalerne fra Barcelona, blandt favoritterne til at vælte Bayern München af Champions League-tronen, og den spanske kongeklub ser stærkere ud med Carlo Ancelotti ved roret.

Onsdag 2. april kl. 20:45

Real Madrid Uafgjort Dortmund
1,40 5,75 9,75
Ladbrokes Bet365 NordicBet

Scorer Cristiano Ronaldo på Bernabéu?

Det hjælper selvfølgelig meget, at Cristiano Ronaldo har holdt et meget højt niveau, og banket 28 bolde i netmaskerne i den spanske Primera Division.

Den portugisiske superstjerne er også godt på vej til at blive topscorer i Champions League-turneringen, hvor Ronaldo indtil videre er noteret for 13 scoringer, mens Zlatan Ibrahimovic har noget at indhente, da det ialt er blevet til 10 CL-fuldtræffere fra svenskeren.

Udvalgte målscorer-odds

Bedste odds Bookmaker
Første målscorer i kampen: Cristiano Ronaldo 3,35 NordicBet
Scorer i kampen: Cristiano Ronaldo 1,53
Unibet

Ronaldo vs Zlatan

Partybets og Danske Spil har begge sat et ret spændende spil op til onsdagens CL-kvartfinaler. Hvem scorer flest mål, Zlatan Ibrahimovic eller Cristiano Ronaldo?

Real Madrid er storfavoritter mod et amputeret Dortmund-mandskab og Ronaldo er da også udset som favorit til at score flere mål end Zlatan, der nok kommer op imod et noget defensivt Chelsea-mandskab.

Hvilken spiller scorer flest mål i kampene?

Cristiano Ronaldo Uafgjort Zlatan Ibrahimovic
2,00 2,80 4,75
Partybets
Danske Spil
Partybets