Vi skal have afgjort returkampene i Champions League-slutspillet, hvor der kæmpes om en plads i kvartfinalerne. Vi har set på oddsene.

Bookmakerne har klar fidus til hjemmeholdene i denne uges returkampe i Champions League-slutspil, hvor der ikke er den store tiltro til de gæstende mandskaber. De skal virkelig også skal ramme dagen for at sikre adgang til kvartfinalerne.

Atletico Madrid-Milan (første kamp 1-0)

Vi lægger ud med denne spændende Champions League-midtuge på Vicente Calderón, hvor Atletico Madrid tager imod Clarence Seedorfs Milan-mandskab.

Atletico Madrid hentede en 1-0 sejr i første kamp i Milano og de er da også storfavoritter, hvor de igen kan stille med målmaskinen Diego Costa i front. Men Milan kommer med offensive profiler som Kaká, Honda og den utilregnelige Mario Balotelli, så måske vi får en overraskelse i Madrid.

Tirsdag, 11. marts, kl. 20:45

Atletico Madrid
Uafgjort Milan
Odds 1,50 Odds 4,75 Odds 7,27

Jens Bøye har set nærmere på opgøret. Se hans ekspert-tip her.

 

Bayern München-Arsenal (første kamp 2-0)

I aftenens anden returkamp må Bayern München tage en massiv favoritværdighed på Allianz-Arena mod Arsenal. De forsvarende Champions League-mestre har igen i denne sæson knust al modstand i Bundesligaen og er bookmakernes favorit til at vinde Champions League-trofæet.

Arsene Wengers tropper tabte 0-2 til de forsvarende Champions League-mestre og må endda undvære keeperen Wojciech Szczesny, der blev udvist i de første opgør. Derudover mangler offensive stjerner som Jack Wilshere, Theo Walcott og Aaron Ramsey.

Det ville være en stor overraskelse, hvis det lykkes Arsenal at skabe spænding om kvartfinalebilletterne.

Tirsdag, 11. marts, kl. 20:45

Bayern München Uafgjort Arsenal
Odds 1,33
Odds 6,50
Odds 10,00

Jens Bøye har set nærmere på opgøret. Se hans info-analyse her.

Barcelona-Manchester City (første kamp 2-0)

Onsdagens returkampe starter på Nou Camp, hvor Barcelona tager imod Manchester City.

Begge mandskaber kommer fra skuffende nederlag (mod Real Valladolid og Wigan), men med en 2-0 sejr fra Etihad Stadium står Barcelona med de bedste kort inden denne returkamp.

Kan Manchester City overraske Barcelona-stjernerne?

Onsdag, 12. marts, kl. 20:45

Barcelona Uafgjort Manchester City
Odds 1,55 Odds 4,75 Odds 6,00
Unibet

Se info-analyse af opgøret her.

 

PSG-Leverkusen (første kamp 4-0)

I første opgør hentede Paris Saint Germain en 4-0 sejr over Leverkusen på BayArena, og dermed skal der ske et mindre mirakel, hvis denne kamp skal have nogen sportslig værdi. Tyskerne kommer til Paris med 6 kampe i træk uden sejre, og det ligner en sikker kvartfinaleplads til Zlatan og PSG-stjernerne

Onsdag, 12. marts, kl. 20:45

PSG Uafgjort Leverkusen
Odds 1,40 Odds 5,00 Odds 9,00
Ladbrokes Unibet

 Jens Bøye har set nærmere på opgøret. Se hans ekspert-tip her.

Jens Bøye har set nærmere på opgøret. Se hans ekspert-tip her.