Årets Champions League-finale bliver et Madrid-brag mellem stjernerne fra Real Madrid og de hårdtarbejdende Atletico Madrid-krigere. Vi har set på oddsene.

Det kan blive den helt store triumf for Atletico Madrid-manager Diego Simeone, der både er på vej mod et yderst overraskende mesterskab i den spanske La Liga og samtidig har ført et fasttømret mandskab til Champions League-finalen.

Men arbejdet skal gøres færdig, og den 24. maj skal Atletico Madrid op imod rivalerne fra Real Madrid på Estádio da Luz i Lissabon.

Real Madrid kommer med superstjerner som Gareth Bale og Cristiano Ronaldo, og er også favoritter i finalekampen mod Simeone´s Atletico-kollektiv.

Lørdag 24. maj kl. 20:45 - Estádio da Luz

Real Madrid
Uafgjort Atletico Madrid
2,10 3,40 3,75
Ladbrokes
Bet365
Unibet

The Road to Lisbon

Real Madrid imponerede voldsomt allerede i gruppespillet, hvor det bl.a blev til sejre over FC København, Galatasaray og Juventus. Specielt Cristiano Ronaldo har været ustoppelig og er nu oppe på 16 Champions League-mål i de ialt 12 CL-kampe.

I slutspillet har Real Madrid elimineret Bundesliga-holdene Schalke (samlet 9:2), Dortmund (3:2) og Bayern München (5:0).

Ateltico Madrid er endnu ubesejrede i Champions League, og stormede ind i slutspillet med 5 sejre og en enkelt uafgjort i de 6 gruppekampe. Herefter tromlede de over Milan (samlet 5:1) inden de eliminerede Barcelona (2:1) inden Chelsea (3:1) blev besejret i semifinalerne.

Disse to Madrid-mandskaber har mødt hinanden to gange i denne sæson i La Liga, hvor Atletico Madrid indledte med en 1-0 sejr på Bernabéu, mens det blev til 2-2 på Vicente Calderón.

Hvem vinder Champions League-trofæet?

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 1,60 Unibet
Atletico Madrid 2,37
Sportingbet