Det er fuldstændigt åbent til de afgørende returkampe i Champions League-semifinaler. Vi giver jer her et overblik over oddsene til de to midtugebrag.

Der var spillemæssigt ikke den store oplevelse at overvære de semifinale-kampene i Madrid, men heldigvis betyder de meget jævnbyrdige kampe, at der er stor spænding, når vi skal have fundet de to Champions League-finalister.

Specielt Atletico Madrid og Chelsea var begge i det taktiske humør på en flot kulisse på Vicente Calderón. Måske var respekten for stor til at det kunne blive en underholdende affære, og da Chelsea-manager José Mourinho var godt tilfreds med et uafgjort resultat, så var det vel ikke helt overraskende, at måltavlen også viste 0-0 efter en chancefattig omgang.

Vi fik dog en masse intense nærkampe, som betyder, at Atletico Madrid tager til London uden Gabi, der er i karantæne. De engelske værter må så undvære deres karantæneramte midtbanespillere Lampard og Mikel, mens den erfarne keeper Petr Cech blev skadet efter et sammenstød i feltet.

Vi må håbe på en mere underholdende returkamp på Stamford Bridge, hvor Chelsea ganske vist er favoritter, men Atletico Madrid kommer med en masse gejst og selvtillid.

Onsdag 30. april kl. 20:45

Chelsea Uafgjort Atletico Madrid
2,30 3,20 3,45
Danske Spil
Bet365
Betsafe

Hvilket hold kvalificerer sig til finalen?

Bedste odds Bookmaker
Chelsea 2,00
Ladbrokes
Atletico Madrid 1,90 Bet365

Kan Real Madrid forsvare deres 1-0 føring?

Men inden vi kaster os over returkampen i London skal vi have fundet den første finalist, når Bayern München tager imod Real Madrid i tirsdagskampen.

De forsvarende Champions League-mestre fra Bayern München dominerede nok semifinalen på Bernabéu, men tyskerne måtte indkassere et sjældent nederlag, da de rendte ind i et godt organiseret Real Madrid-mandskab, der gang på gang sendte deres lynhurtige offensive stjerner afsted i kontra-angreb.

Det var også en hurtig omstilling, der gav sejrsmålet til Real Madrid, da franske Karim Benzema stod klar foran mål til at skubbe bolden det sidste stykke i netmaskerne på en flot frispilning fra Fabio Coentrão, der havde taget det lange løb på kanten.

Og mon ikke den spanske kongeklub vil benytte den samme, effektive taktik på Allianz-Arena, hvor man må formode, at Bayern München igen sætter sig tungt på kampen og ved at holde gang i kombinationerne skal forsøge at finde vej igennem Real Madrid-forsvaret.

Det kan blive 90 meget lange minutter for de spanske spillere, men hvis ikke Bayern München-stjernerne viser større skarphed i både pasninger og afslutninger, så kan Ronaldo, Bale og Benzema måske nuppe finalebilletterne mod Pep Guardiolas super-hold.

Tirsdag 29. april kl. 20:45

Bayern München Uafgjort Real Madrid
1,68 4,20 4,80
NordicBet
Ladbrokes
Danske Spil

Hvilket hold kvalificerer sig til finalen?

Bedste odds Bookmaker
Bayern München 2,30 NordicBet
Real Madrid 1,68
Unibet

Hvad siger I til disse semifinalekampe; hvilke to mandskaber forventer I at se i Champions League-finalen og er der værdi i oddsene?