Når FC København og Brøndby tørner sammen på søndag, er forskellen på dem større end nogensinde ifølge Danske Spils oddssættere. De har sat det højeste Superliga-odds på Brøndby nogensinde. På Oddset. En udesejr i Parken giver hele 7,80 gange pengene igen.

- Der er mange grunde til, at oddset er så højt på Brøndby-sejr. Efter 12 runder i Superligaen er der 18 point mellem de to mandskaber, og Brøndby har ikke vundet i de seneste ni Superligakampe i denne sæson, forklarer oddssætter Jan Trier.

Det hidtil højeste odds på Brøndby i Superligaen var 6,90, som blev sat til kampen i Parken mod FC København tidligere i denne sæson, 18. august 2012. En kamp der endte 1-1.

Otte år uden Brøndbysejr i Parken

De seneste 10 indbyrdes opgør er endt med seks sejre til FC København, tre uafgjorte og altså blot en enkelt sejr til Brøndby.

- Brøndby har ikke vundet i Parken siden den 19. september 2004, og med odds 7,80 vurderer vi, at Brøndby har 12 procents chance for sejr. At de kun vil kunne vinde én gang for hver ottende kamp, de spiller mod FC København, forklarer Jan Trier og fortsætter:

- Set fra vores stol har kunderne hos Danske Spil* ”desværre” også luret Brøndbys nedtur. Pengene kommer i stort omfang på modstanderne, lyder det fra Jan Trier.

Nu skal tingene jo heldigvis afgøres på banen og ikke hos oddssætterne, så der er selvfølgelig mulighed for at Brøndby overrasker og snupper alle tre point, men det ser unægtelig lidt sort ud for de blågule fra vestegnen. Måske kan de finde trøst i det flotte odds og lave en skilling?

Aktuelle odds på kampen hos Danske Spil*: FC København – Brøndby 1,40 – 4,75 – 7,80 (kan reguleres)