Debatten om X Factor kører på højtryk efter Annas exit fra programmet sidste fredag aften. Men trods virakken ryster Unibets oddssættere ikke på hånden.

Siden Anna blev elimineret i sidste uges X Factor, har der været megen virak om især seernes SMS-stemmer. Faktisk så meget, at Socialdemokraterne har kaldt videnskabsministeren i samråd om tv-stationernes mangel på kontrol med stemmer…

I ugens løb har DR svinget mellem først at give hele magten i semifinalen til dommerne – for derefter at ombestemme sig og nu give seerne – og dermed de omdiskuterede sms-stemmer – hele betydningen. Men bookmakerne ryster ikke på hånden af den grund: "Det bliver, som det bliver,” konstaterer oddssætter Kenneth Pedersen fra Unibet*. "Vi har hele tiden set Thomas som favoritten og selvom det da havde været spændende med Anna i finalen, er vi stadig overbeviste om, at Thomas bliver den endelige vinder. Det samme er kunderne og derfor falder oddset på ham."

”Vejen ligger åben for ham nu. Inden fredag var vi lidt i tvivl om, hvem der havde flest SMS stemmer, men med Anna og Jesper i farezonen blev det gjort særdeles åbenlyst. Så mon ikke vi skal forvente at de to i farezonen fredag bliver Tine og The Fireflies – og selvom det bliver uhyggeligt tæt, ender det nok med én fra hver kategori i finalen.”

X Factor – hvem ryger ud i semifinalen?
Tine 2,25
The Fireflies 2,75
Jesper 3,25
Thomas 20,00

X Factor – Vinder
Thomas 1,40
Jesper 4,50
Tine 7,50
The Fireflies 8,00