Hos NordicBet* gør vi alt for at leve op til vort danske slogan: ” NordicBet* - ikke størst, men først…” I al beskedenhed synes vi at vi lever op til dette slogan, når vi i august måned allerede nu kan løsne odds på den nye danske håndboldsæson.

NordicBets favoritter til guldet i sæsonen 2004/05 for herrer er:

GOG/Gudme - 3,00
KIF Kolding - 3,00
AaB Håndbold - 7,00
FCK Håndbold - 10,00
Skjern Håndbold - 12,00

Silkeborg-Voel KFUM og Team Helsinge giver vi odds 75 på og Svendborg TG&I samt TMS, Ringsted giver vi odds 100 på for et dansk mesterskab. Med andre ord kan man vist tolke det som værende NordicBets favoritter til at kæmpe omkring nedrykningen.

Vi har i herreoddsene også H2H-spil, hvor eks. Viborg HK og Bjerringbro FH er sat op mod hinanden. Hvilket hold bliver bedst placeret i sæsonen: VHK giver 2,00 og BFH giver 1,65.

Allerede nu har vi sat odds på de første 7 ligakampe i september – fire af de syv kampe er påsat handicap. Du kan også spille over/under på alle kampene.

På kvindesiden er NordicBets favoritter til guldet i sæsonen 2004/05:

Slagelse FH - 2,50
Viborg HK - 3,00
Ikast/Bording EH - 5,50
Aalborg DH - 12,00

Team Esbjerg samt TMS Ringsted giver højeste odds (100) for et mesterskab og som hos herrerne kan man tolke at vi tipper disse to hold til nedrykning i den nye sæson.

Også hos damerne er der allered nu åbent for spil på de seks første ligakampe – de to med handicap. Der er tillige over/under spil på alle seks damekampe.

Alle odds til den nye håndboldsæson er at finde hos NordicBet*.